Már 2,5 millió tagunk van
Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az 1 750 Ft bónuszt az első vásárlásra! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az 1 750 Ft bónuszt az első vásárlásra!

Bútorok és lakáskiegészítők akár 70%-kal olcsóbban!

 • 1000+ új termék minden egyes nap
 • Speciális kedvezmények és jutalmak
 • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
 • 90 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok

Minden elköltött Ft-ot hűségpontban visszakapsz.És ez még nem minden ♡ Használd ki egyéb karácsonyi bónuszainkat is!

Minden elköltött Ft-ot hűségpontban visszakapsz.És ez még nem minden ♡ Használd ki egyéb karácsonyi bónuszainkat is!

 • kisokos@bonami.hu
 • 06 1 550 7606

Információk a személyes adatok feldolgozásáról

Olyan személyes adatok feldolgozásáról van szó, amelyek elengedhetetlenek a vételi szerződés teljesítéséhez, vagy a szerződés megkötése előtt végrehajtott intézkedések végrehajtásához.

 1. Az adatkezelő azonossága és elérhetőségei
  1. A személyes adatok kezelője BONAMI, a.s. részvénytársaság (KSH-azonosító: 242 30 111, székhely: Prága 1 – Malá strana, Újezd 450/40, irányítószám: 118 00, Csehország, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, B 18575 lajstromszámon (a továbbiakban „adatkezelő“).
  2. Az adatkezelő elérhetőségei: levelezési cím BONAMI, a.s, Thámova 13, Praha 8, 180 00, Csehország, e-mail címe kisokos@bonami.hu, telefonszám: 06 1 550 7606.
  3. Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi biztost.
 2. A személyes adatok feldolgozásának jogi magyarázata
  1. A személyes adatok feldolgozásának jogi indoka az, hogy az adatok feldolgozása elengedhetetlen ahhoz, hogy Ön és az adatkezelő közötti megállapodás teljesüljön, illetve, hogy a adatkezelő meg tudja tenni azokat a jogi lépéseket a megállapodás létrehozásához, amire az Európai Parlamenti Tanács kötelezi a 2016/679 sz. rendeletében a személyes adatok feldolgozásáról az egyének védelméről szóló 6. cikkelyének (1) bek. b) betűjének rendelkezései szerint, amibe bele van foglalva az 95/46 sz. irányelv hatályon kívül helyezése is (személyes adatok általános védelme) (a továbbiakban „jogi előírás“).
 3. A személyes adatok feldolgozásának célja
  1. A személyes adatok feldolgozásának célja az Ön és az adatkezelő közötti szerződés megkötése, vagy szerződés megkötéséhez elengedhetetlen információk feldolgozása a megbízott személyek által.
  2. Az adatkezelőnek nincs automatikus, egyéni döntése a jogi előírás 22. cikke értelmében.
 4. A személyes adatok megőrzésének ideje
  1. Az adatkezelő a személyes adatok 10 évig tárolja.
 5. Az adatkezelésben résztvevő harmadik fél
  1. A személyes adatokat az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján az adatkezelő olyan harmadik félnek is a rendelkezésére bocsátja, aki az áruszállításban vagy fizetés lebonyolításában vesz részt.
  2. Az adatkezelőn nem kívánja átadni személyes adatait harmadik országnak (nem EU-tagállamnak) vagy nemzetközi szervezetnek.
 6. Az adatalanyok jogai
  1. A rendeletben meghatározott feltételek mellett Ön jogosult arra, hogy az adatkezelőtől hozzáférést kérjen a személyes adataihoz, a személyes adatai módosítását vagy törlését kérje, illetve korlátozza azok feldolgozását, továbbá jogosult arra, hogy kifogást emeljen a személyes adatok feldolgozásának módja ellen, valamint jogosult a személyes adatai másolatának saját vagy más társaság részére való rendelkezésre bocsájtását.
  2. Ha Ön úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogsérelem érte, vizsgálatot kezdeményezhet a hatóságoknál.
  3. Ön nem köteles személyes adatokat szolgáltatni. A személyes adatok átadása a szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez szükséges előfeltétel, és anélkül, hogy személyes adatait megadná, nem lehetséges a szerződés megkötése és az adatkezelő általi teljesítése.
Már mész is? Csupán 10 másodperc és kedvezményekkel halmozunk el! ;)

Hozd létre a Bonami fiókodat és 1 750 Ft bónuszt kapsz tőlünk az  első vásárlásodra, valamint további akciók és praktikus funkciók is várnak az oldalon, mint például:

 • 1000+ új termék minden egyes nap
 • Speciális kedvezmények és jutalmak
 • Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
 • 90 napos cseregarancia
vagy
Belépés Facebook fiókkal

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.