Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
FőoldalFőoldalInspirációk
Még több inspirációTermészet és a szeretett kertészkedés

Bambusz: A jövő alapanyaga

A tervezők és a gyártók egyre inkább arra fókuszálnak, hogy minimalizálják
a természetre nehezedő terheket
, emellett az újrahasznosítás és az egyszerűen feldolgozható anyagok felé forduljanak. A bambusz tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek, így előszeretettel készítenek belőle könnyű és tartós bútorokat, stílusos kiegészítőket és praktikus eszközöket a konyhába és a fürdőszobába.

Tarts velünk, és meríts inspirációt gyűjteményünkből ahhoz, hogy a bambusz jelenlétével nagyobb összhangban élhess a természettel.

Egy csodálatos növény Ázsiából

Az ősi kínaiak egy évezredekkel ezelőtt felismerték, milyen sokoldalúan felhasználható anyag a bambusz. Az utóbbi időben a nyugati világ is felismerte előnyös tulajdonságait. Népszerűségét elsősorban alacsony árának és tartósságának köszönheti.

A bambusz rendkívül gyors növekedésű növény, és teljesen lebomlik,
így igazán környezetkímélő megoldás. Épületszerkezetek, bútorok, kiegészítők, edények és higiéniai termékek is készülnek belőle.

Talán azt még nem tudtad, hogy a bambusz nem fa, hanem egy olyan fűféle, melynek üreges, fás szárai akár 40 méter magasra is nőhetnek.

A legújabb trendek szerint
a természetes anyagoknak
ott a helyük a belső terekben.

A bambusz természetességet
és harmóniát
visz otthonodba.

Bambusz bármelyik szobában

A bambusz ideális a nappaliba, a folyosóra, a fürdőszobába és még kültérre is. A bambuszbútoroknak nem gond az időjárás. Ez az anyag első pillantásra úgy néz ki, mint a fa, ám azzal ellentétben alaktartó és nem reped meg.
Rajzolata pedig csodaszép.

Attól tartasz, hogy a bambuszt olyan helyről szerzik, ahol a pandák vacsoráznak? Ezen ne aggódj, ők olyan fajoknál telepednek le, amelyek nem alkalmasak ipari termelésre!

Természetes fürdőszoba

A bambusz ideális a fürdőszobába, mivel nem árt
neki a párás környezet
.

Stílusos szappanadagoló és szennyestartó
is készül belőle.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.