Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Egy fiatal család tágas lakása

Kollégánk, Jirka gondoskodik arról, hogy vevőinknek a legjobb felhasználói élményben lehessen részük online vásárláskor. Ugyanakkor diplomás építészként sosincs ellenére, hogy valami új projektbe fogjon.
Precizitása és részletekre való odafigyelése nemcsak a munkájában érvényesül, hanem világos, hangulatosan berendezett lakásában is, amiben feleségével és egyéves kislányával él együtt.

Romana Jašková, a MUCK stúdió lakberendezője elmondja, mire érdemes figyelni a fiatal családoknak otthonuk berendezésekor.

A lakberendező

Romana Jašková a neves prágai UMPRUM művészeti akadémián szerezte lakberendezői diplomáját. Tanulmányai alatt két osztálytársával megalapította a MUCK stúdiót.

Munkájuk fókuszában természetesen a lakberendezés áll, a tér alapvető elrendezésétől kezdve az épületátalakításokon át, egészen az egyedi bútortervezésig és a berendezés kiválasztásáig. Olyan egyedi darabokat is terveznek, amik gyakran univerzális megoldásokat ötvöznek a játékosan kidolgozott részletekkel és az egyedi anyagfelhasználással. Romana egy népszerű lakberendezési magazin
designereként is dolgozik.

A kevesebb több

Tetszik, amikor a tér egyszerűségét, légiességét szép kiegészítőkkel kombináljuk. Gyerekek esetében különösen igaz az, hogy a kevesebb néha több.

Attól tartok, hogy a jövőben gyakorlatilag lehetetlen lesz tisztán tartani a világos kanapét. Praktikusabb inkább sötétebb színeket vagy anyagokat választani, amelyek könnyen tisztíthatók, vagy mosható a huzat. Ha világos a kanapé, akkor javasolt leteríteni
egy szép takaróval.

Zónák kialakítása
a szobában

Szeretem, hogy a nappaliban van egy játszósarok
a kicsinek. Így a család együtt töltheti az időt, miközben a gyermeknek van egy saját tere. Olyan kreatív és érdekes játékokat érdemes választani, amik a nappali szép dekorációi is egyben.

Jó ötlet egy kisebb méretű szőnyeget választani, amin kúszhat-mászhat a baba. A különféle kosarakba és tárolókba pedig egy pillanat alatt bepakolhatjuk az apróbb játékokat.

Biztonságos hálószoba

Praktikus az alacsonyabb ágy, ha éjjel magad mellé veszed időnként a babát. A nagy beépített szekrények is jók, mert nem kell aggódni, hogy a baba eldönti,
vagy felmászik rá.

Szakértői tanácsok:

Hogyan rendezd be a lakást, ha kisbaba érkezik? Romana, a lakberendező praktikus tippeket ad neked ehhez:

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.