1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

2021 trendje: Színes komódok

Ebben az évben a vidám színek és a praktikus tárolóhelyek, például a fiókos szekrények és a komódok dominálnak a bútorpiacon. Az alábbi inspiráció bemutatja, milyen színeket használj 2021-ben és mire kell figyelni a komódok kiválasztásnál!

Mik az idei év slágerszínei?

Idén a belső terek kialakításánál a természetes anyagok és a földes árnyalatok dominálnak. Ha új fiókos szekrényt szeretnél vásárolni, válassz zöld, sárga, barna, szürke, kék vagy tölgyfa és fenyőfa dekorral készült komódot!

Világos vagy sötét színű komód?

Egy sötét színű komód melegséget és meghitt megjelenést kölcsönöz a szobának. Ezért alkalmasabb a dolgozószobába vagy a hálószobába, ahol hangulatos benyomást kelthetsz vele. A sötét színek jól passzolnak a világos falakhoz és padlóhoz. A nagyon sötét és fekete bútorok az eleganciát, a kényelmet és a luxust szimbolizálják.

Egy világos színű komód felfrissíti a belső tereket. Alkalmas a nappaliba, de a gyerekszobába is. Világos színének köszönhetően a kisebb szobák se tűnnek túlzsúfoltnak. Jól kiegészítik a modern, például zöld, kék vagy sárgabarack színekben pompázó belső tereket.

Most már tudod az idei trendeket és hogyan hangolhatod össze a komódokat a különböző stílusú bútorokkal. Válaszd ki álmaid darabját és frissítsd fel otthonod hangulatát!