Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

2022 legtrendibb mintái

A trendek évről évre változnak - nemcsak a divat, a színek és a bútorok, hanem a motívumok világában is. Fedezd fel, hogy 2022-ben milyen minták díszítik majd a szőnyegeket, ágyneműhuzatokat, párnákat és az egyéb lakástextíliákat!

Szőnyeg minták

1. trend:

Etno és keleti minták

A keleti szőnyegek, amiket gyakran perzsa szőnyegként is említenek, ezeréves hagyományt képviselnek. Formatervezésük és különleges motívumviláguk időtlenséget és eleganciát kölcsönöz a belső térnek.

Az etno szőnyegek különféle egzotikus motívumokkal büszkélkedhetnek. Az afrikai etno stílusú belső terek olyan gazdag földszínekben pompáznak, mint például a narancs, a piros, a sárga, a barna és a bézs.

2. trend:

Vintage minták

Népszerű trend a vintage szőnyeg, mely megidézi a múlt szépségét és nosztalgikus hangulatát - mégis ideális a modern belső terekbe is. Fakított hatású felületük úgy hat, mintha generációról generációra öröklődne. A vintage minták általában semleges és földes árnyalatú szőnyegeken jellemzők.

3. trend:

Háromdimenziós minták

A szőnyegeknél a 3D-ről a különböző hosszúságú szálak gondoskodnak, melyek különböző színekben és anyagokban is előfordulhatnak ugyanazon a szőnyegen. Nemcsak jól néznek ki, de praktikusak is. Gyakran rojtok is díszítik ezeket a darabokat.

Nézd meg 2022 további trendjeit: