Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

A lakberendezéstől az apaságig: Vendégségben Sánta Dávid bloggernél

Sánta Dávid a Santa Bros kreatív apa blog szerzője, de ami ennél is fontosabb, az ötéves Bella és a hároméves ikerpár, Luna és Edmund apukája. A szülőség hétköznapi kihívásait szívesen osztja meg olvasóival és követőivel, számos számára fontos üzenettel együtt. Lakberendezés iránti elhivatottsága hosszú időre nyúlik vissza, ezért is indította el DIY blogját hat évvel ezelőtt, ezzel is bizonyítva, hogy a design iránti szeretet egyáltalán nem csak a nőkre jellemző. De hogyan is kell elképzelni egy modern édesapa mindennapjait? Tarts velünk és derítsük ki együtt!

“Gyermekeim születése után küldetésemmé vált minél több platformon felhívni a figyelmet a minőségi 21. századi apaságra. Én olyan édesapának vallom magam, aki teljes mértékben kiveszi a részét a hétköznapi forgatagból és igyekszik otthon is megállni a helyét, legyen szó a gyerekszoba megtervezéséről, berendezéséről, festéséről vagy csak egy sima esti fürdetésről.”

“Évekig művészetet tanultam, utána Visual Merchandiser munkát végeztem, amikor ennek vége lett, kellett valami, amiben tovább tudtam vinni a kreatív energiáim, így jött a blog. Eredetileg DIY, lakberendezési blognak indult, majd a gyerekek megérkezésével egyre gyakrabban írtam az apaság, szülői élet témában is, így lett mára kreatív apa blog.”

Dávid szinte szivacsként szívta magába a lakberendezést, ami nem is csoda: édesanyja folyamatosan vásárolta a lakberendezési magazinokat. Nem is csoda, hogy a háromszoros édesapa számára ennyire fontos lett, hogy otthonuk egyedi, emellett otthonos legyen.