Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

A lakberendezéstől az apaságig: Vendégségben Sánta Dávid bloggernél

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Sánta Dávid a Santa Bros kreatív apa blog szerzője, de ami ennél is fontosabb, az ötéves Bella és a hároméves ikerpár, Luna és Edmund apukája. A szülőség hétköznapi kihívásait szívesen osztja meg olvasóival és követőivel, számos számára fontos üzenettel együtt. Lakberendezés iránti elhivatottsága hosszú időre nyúlik vissza, ezért is indította el DIY blogját hat évvel ezelőtt, ezzel is bizonyítva, hogy a design iránti szeretet egyáltalán nem csak a nőkre jellemző. De hogyan is kell elképzelni egy modern édesapa mindennapjait? Tarts velünk és derítsük ki együtt!

“Gyermekeim születése után küldetésemmé vált minél több platformon felhívni a figyelmet a minőségi 21. századi apaságra. Én olyan édesapának vallom magam, aki teljes mértékben kiveszi a részét a hétköznapi forgatagból és igyekszik otthon is megállni a helyét, legyen szó a gyerekszoba megtervezéséről, berendezéséről, festéséről vagy csak egy sima esti fürdetésről.”

“Évekig művészetet tanultam, utána Visual Merchandiser munkát végeztem, amikor ennek vége lett, kellett valami, amiben tovább tudtam vinni a kreatív energiáim, így jött a blog. Eredetileg DIY, lakberendezési blognak indult, majd a gyerekek megérkezésével egyre gyakrabban írtam az apaság, szülői élet témában is, így lett mára kreatív apa blog.”

A lakberendezés mellett Dávid szívéhez a zene is nagyon közel áll. Hat évig zongorázott, így ez a hangszer különösen fontos a számára.

“Amikor új otthonunk lett, egy ház, ahol kényelmesen elférünk, egyből beugrott, milyen jól jönne egy zongora. Ekkor költöztek a barátaink a szomszédba, a házzal együtt pedig a zongorát is megkapták, amit nekünk ajándékoztak. Azóta folyamatosan elevenítem fel a tudásom és a gyerekeknek is tanítok egy-egy egyszerűbb dallamot. Nagyon boldog voltam, amikor a Bonami oldalán rátaláltam erre a bársony zöld padra, hiszen így akár hárman is le tudunk ülni a zongorához.”

Dávid szinte szivacsként szívta magába a lakberendezést, ami nem is csoda: édesanyja folyamatosan vásárolta a lakberendezési magazinokat. Nem is csoda, hogy a háromszoros édesapa számára ennyire fontos lett, hogy otthonuk egyedi, emellett otthonos legyen.