Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

A rusztikus bohém stílus varázsa egy román házikóban

Adriana Beca építész és tervező bebizonyította, hogy létezik egyensúly a funkcionalitás és az érzelem között.

Minden álma az volt, hogy legyen egy kis faháza a természet lágy ölén, ahol elszakadhat a város okozta stressztől és élvezheti a szabadságot.

Tarts velünk ezen a nem mindennapi utazáson és nézzük meg együtt, hogyan változott ez a 70 éves házikó egy praktikus és stílusos csoda világgá!

Stílusok keveredése

"Úgy gondoljuk, az építészetnek és a formatevezésnek nincsenek határai és nem köthető nemzetiséghez, ezért a berendezés több stílust ötvöz. Tapasztalatainkat és szenvedélyeinket arra használtuk, hogy bátran keverjük az irányzatokat.

A kiindulópont a rusztikus stílus volt, így megőriztük a belső és külső gerendákat, emellett helyreállítottuk a zsindelyes tetőt. Ehhez hozzáadtam a bohém elemeket, amik többségét helyi művészek készítették. A falon lévő kerámia díszítések visszarepítenek a régi időkbe, de a nyitott tér és a fa elemek kombinációja az indusztriális stílusra jellemző."

Variálható bútor

"A Bonaminál olyan természetes anyagok közül választhatunk, mint a fa, juta, kő vagy pamut.

Mi egy multifunkcionális kanapét választottunk, ami két tartós matracból áll, amiket könnyedén ággyá alakíthatunk és tökéletesen illik a rusztikus dekorációba. A bőrszíj fontos részét képezi az összképnek.

Emellé egyszerű kiegészítőket is válogattunk, amik nem vonzzák a figyelmet, de nagyon praktikusak, ilyenek például a juta kosarak, a pamut takaró és a minimalista motívummal ellátott párnák."

A kiegészítők varázsa

"A háznak elég egyedi jellege van, ami nem jöhetett volna létre azok nélkül a kiegészítők nélkül, amik ezt a meseszerű hangulatot biztosítják.

Minden egyes elemnek megvan a saját története, így elég egy pillantást vetnünk rájuk, hogy utazások, helyek, emberek és különböző kultúrák elevenedjenek meg a szemünk előtt."