Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Így készítsd fel az őszre az ágyad!

A hűvös őszi napok arra csábítanak, hogy egy finom tea és egy jó könyv vagy film kíséretében bebújj a takaró alá, és elfelejtsd, milyen idő van odakint. A puha párnák, a meleg plédek és néhány szőrme gondoskodik arról, hogy még kényelmesebb és hangulatosabb legyen a bekuckózás.

Inspirálódj tippjeinkből, és hangold az őszi hónapokra az ágyad!

Őszi színkavalkád a hálószobában

Használd a narancs, a sárga és a téglavörös árnyalatait, és jelenítsd meg az őszi erdőt otthonodban! Kombináld őket visszafogott földszínekkel! Nem kell mindent lecserélned, hiszen már néhány kiegészítő - mint pár dekoratív párna - hatalmas változásokat hozhat.

Meríts ihletet az északi hygge stílusból!

A hygge életmód egyet jelent a kényelem és biztonság érzésével, amelyet érdemes a hálószobádban is meghonosítani. Kényeztesd magad kasmírral, puha plédekkel és barátságos színekkel! Na meg persze illatos és szép gyertyákkal.

Őszi menedék

Kevés ősziesebb minta van, mint a kockás, ami sose megy ki a divatból. Egy puha kockás takaró láttán nehéz ellenállni az érzésnek, hogy egy kicsit bebújj alá. Ez a minta párnákon és kiegészítőkön is remekül mutat. Azért vigyázz, a kevesebb ezúttal is több!

Játssz a textúrákkal!

Bátran használj különböző anyagokat! A durvább kordbársony és a puha bársony vagy velúr érdekes tapintásukkal dinamizmust kölcsönöznek a térnek. Ha merészebb vagy, bevállalhatsz extravagánsabb kombinációkat is, mint például a bőrpárnák, vagy a juhszőr ágytakaró.

Még több tipp: