Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Így válassz ajándékot érdeklődési kör szerint

Ha szeretnénk meglepni szeretteinket, akkor a jó ajándék természetesen nem az, amire mi magunk vágyunk, hanem az, amitől a megajándékozottnak felragyog az arca. Gondolj bele, mi az, ami legjobban lelkesíti azt, akit szeretnél meglepni, és ha megtalálod az alább felsorolt kategóriákban a hobbiját, akkor máris nyert ügyed van! Rengeteg szuper ajándékötletünk van az utazásért és sportért rajongóknak, a könyvmolyoknak és persze az ínyenceknek is!

Nagy utazóknak

A világjáró kalandorokat semmi sem tartja vissza attól, hogy akár egy pár kilogrammos hátizsákkal nekivágjanak a nagyvilágnak. Az ideális ajándék épp ezért számukra valami könnyű, kompakt és praktikus. A vezeték nélküli fejhallgatónak, a hordozható palackoknak és bögréknek, multifunkcionális zsebszerszámoknak és powerbankoknak rendre örülni szoktak az utazók.

Sportolóknak

A sportolókat a sok mozgás feltölti endorfinnal, így náluk gyakoribb vendég az öröm. Ajándékoddal járulj hozzá ahhoz, hogy még nagyobb élmény legyen számukra sportolással csúcsra járatni a hangulatukat. Lepd meg őket például egy stílusos jógaszőnyeggel vagy egy kerékpáros felszereléssel.

Mivel a sportolók szeretnek versenyezni és persze nyerni, különféle társasjátékok is megfelelőek számukra. És ahhoz, hogy erőt nyerjenek az újabb edzésekhez, nem szabad megfeledkezniük a minőségi pihenésről sem. Szóval, egy klassz párna, ágyneműhuzat vagy egy kényelmes ágy is szuper ajándék számukra.

Ínyenceknek

A gasztrokalandorok igazán tudják élvezni az életet. Ha őket szeretnéd meglepni, válassz egy jó konyhai eszközt vagy valami ínyencséget! Persze, egy stílusos borospohárral, tállal vagy egy új késsel sem nyúlhatsz mellé. Itt adunk tanácsot a megfelelő kés kiválasztásához.

Ha olyat akarsz, amiről biztos, hogy nincs még a megajándékozni kívánt szerettednek, válassz egy stílusos pattogatott kukorica készítőt vagy a francia Jean Dubost család designer evőeszköz készletéből.