Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Álomszobagyár: Bézs hálószoba

Azt gondolod, hogy a bézs szín unalmas és fantáziátlan? Csorba Anita és csapata megmutatja, hogy ez mennyire nem így van. Az Álomszobagyár most futó évadának 14. részében a csapat Dóriék hálóját alakította át. A vállalkozói életmód sokszor izgalmasabb és szabadabb, mint az alkalmazotti lét – azonban könnyen azon kaphatja magát az ember (főként egy vállalkozás elindításánál), hogy alig marad szabadideje.

Ez történt Dóriékkal is, akiknek a saját vállalkozás miatt nem jutott idejük otthonuk szépítésére – pedig nagyon vágytak volna egy barátságos oázisra a hálószobában. Csorba Anita és csapata egy nap alatt megvalósította az álmukat - egy bézses natúr színű, otthonos hálószobát.

Látványos átalakulás egy nap alatt

Dóriék különösebb tervezés nélkül rendezték be hálószobájukat, így hiányzott belőle az egység, az egyediség és az élet. Nagy részét egy hatalmas franciaágy (amit Dóri apukája készített, így mindenképp maradnia kellett) foglalta el – ám ez korántsem akadályozta meg Anitáékat abban, hogy látványos és izgalmas átalakulást érjenek el a szobában.

Natúr színek izgalmasan

Dóriék a natúr, bézses színárnyalatokhoz ragaszkodtak – ami valljuk be, első blikkre kissé unalmasan hangzik...Mi a trükkje, hogy mégis izgalmas legyen? Először is, mindenképp érdemes játszani a szín különböző árnyalataival. Ez egy kis változatosságot hoz a térbe – azonban nem elég. A legfontosabb az anyagválasztás: válassz különböző, főleg természetes anyagokat, izgalmas, változatos textúrákkal.