Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Ami nélkül nincs karácsony: Chloeknows ünnepi titkai

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

A karácsony lassan, de annál határozottabban kopogtat már mindenki ajtaján. A kérdés már csak az, hogy te beengeded-e? Nem kell hatalmas változtatásokat eszközölni a tökéletes karácsonyi hangulat megteremtéséhez, hiszen néha elég néhány szép kiegészítő ahhoz, hogy úgy érezzük, az ünnep már hozzánk is megérkezett.

Chloeknows youtuber és style blogger imádja a karácsonyt és ügyes praktikákkal csempészi be az ünnep szellemét otthonába. De mik azok a dolgok, amik nélkül elképzelhetetlen számára ez az időszak? Meríts ihletet Dóri tippjeiből és éld meg a karácsonyt úgy, ahogy te szeretnéd!

Apróságok a tökéletes légkörért

Visszafogott fénydekoráció, girlandok, koszorú, gyertya: apróságok, amik pillanatok alatt megváltoztatják a szoba hangulatát. Dóri is ezeket vetette be a nyugodt és kellemes légkörért, de emellett az előző évek ünnepeiből is merített.

"A tavalyi volt az első karácsony a kisfiammal, ezért beszereztünk egy családi karácsonyfadísz szettet, amire mindenkinek egyenként fel volt írva a neve. Ez most már hagyomány lesz nálunk, hogy ez a szett minden évben felkerül a fára."

Foglalj helyet!

Ha a karácsonyra gondolunk, rögtön eszünkbe juthatnak az isteni ételek, amiket együtt fogyasztunk el a családdal. A finom fogások még jobban fognak esni, ha egy gyönyörűen megterített asztalnál fogyasszuk el őket. Néhány szép váza, egyedi tányéralátét és egy letisztult étkészlet még inkább meghozza az étvágyat!

“A bejglisütés egy elmaradhatatlan program nálunk, ezt minden évben bevállalom, ilyenkor mákos és diós bejgli szokott készülni pár nappal karácsony előtt. Amikor kisebb voltam, egyik évben anyukám felvetette, hogy lehet, idén nem csinálna, ami miatt teljesen kiakadtam, mert én szinte már csak ezért vártam az ünnepet.”

Adventi kalendárium

A december beköszöntével automatikusan elindul a számolgatás karácsonyig. Ha te is szereted ezt a várakozós időszakot, akkor az adventi kalendárium kötelező a számodra. A kis ablakok nyitogatásával minden egyes este közelebb kerülhetsz a várva várt ünnephez. Dóri számára is alapvető a kalendárium, és sikerült egy olyan darabot beszereznie, amit ő maga tölthet meg édességgel vagy apró ajándékkal.