Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Anyagok: Len és pamut

Nyáron hűtenek, télen fűtenek, simogatják a testet és a lelket. A len és a pamut olyan ideális textíliák, melyek nem véletlenül vannak ott sok év óta a legtöbb család háztartásában. Egyszerre képviselik a maximális kényelmet, a természetességet és a stílust. Meríts inspirációt az ágyneműhuzatok, párnák, terítők és egyéb kiegészítők széles választékából!

Tartalom

PamutLen

Puha textíliák a természetből

A pamut szálai a gyapotcserjék magjaiból származnak. A pamutfonalakból ruhákat és háztartási textíliákat készítenek. Nagyszerű tulajdonságai és megfizethető ára miatt a pamut az egyik legkelendőbb textil.

A belőle készült termékek tartós, lélegző, kellemesen puha tapintású anyagok. Könnyű ápolni és tisztítani őket, 40°C-on moshatók, az ágyneműk és törölközők pedig még ennél magasabb hőmérsékleten is.

Hol használj pamutot?

Ez az anyag egyaránt ideális a hálóba, a konyhába
és a fürdőszobába
.

A belőle készült törölközők és törlőkendők tartósak,
és jó a nedvszívóképességük.

A pamut ágyneműhuzatok, párnák és takarók pedig gondoskodnak a kényelmes pihenésről és a jó alvásról.

Tradíció és trend

A len az emberiség ősi kultúrnövénye. Felhasználásának évezredes hagyományai vannak, és remek tulajdonságai miatt napjainkban
újra egyre népszerűbb.

Jó befektetés lenből készült textíliákat beszerezni, mivel hosszú élettartamúak, erősek, antibakteriálisak, szépségük pedig lenyűgöző. Nyáron kellemesen hűsítenek, télen pedig segítenek megtartani a hőt.

A hálóban és az étkezőben

A len ideális alapanyaga az ágyneműhuzatoknak, de a konyhában is bevetheted. A len és lenkeverék terítők, szalvéták és kötények eleganciát visznek a főzés és az étkezések világába.

Nagyon könnyű a len ápolása. Első alkalommal mosd alacsony hőfokon, de ezután magasabb hőmérsékleten is tisztíthatod. Gyűrt hatása nem hátrány, sőt! Egyszerre képviseli a luxust és a lazaságot.

Még több lenből
készült darab