Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Bambusz: A jövő alapanyaga

A tervezők és a gyártók egyre inkább arra fókuszálnak, hogy minimalizálják
a természetre nehezedő terheket
, emellett az újrahasznosítás és az egyszerűen feldolgozható anyagok felé forduljanak. A bambusz tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek, így előszeretettel készítenek belőle könnyű és tartós bútorokat, stílusos kiegészítőket és praktikus eszközöket a konyhába és a fürdőszobába.

Tarts velünk, és meríts inspirációt gyűjteményünkből ahhoz, hogy a bambusz jelenlétével nagyobb összhangban élhess a természettel.

Egy csodálatos növény Ázsiából

Az ősi kínaiak egy évezredekkel ezelőtt felismerték, milyen sokoldalúan felhasználható anyag a bambusz. Az utóbbi időben a nyugati világ is felismerte előnyös tulajdonságait. Népszerűségét elsősorban alacsony árának és tartósságának köszönheti.

A bambusz rendkívül gyors növekedésű növény, és teljesen lebomlik,
így igazán környezetkímélő megoldás. Épületszerkezetek, bútorok, kiegészítők, edények és higiéniai termékek is készülnek belőle.

Talán azt még nem tudtad, hogy a bambusz nem fa, hanem egy olyan fűféle, melynek üreges, fás szárai akár 40 méter magasra is nőhetnek.

A legújabb trendek szerint
a természetes anyagoknak
ott a helyük a belső terekben.

A bambusz természetességet
és harmóniát
visz otthonodba.

Bambusz bármelyik szobában

A bambusz ideális a nappaliba, a folyosóra, a fürdőszobába és még kültérre is. A bambuszbútoroknak nem gond az időjárás. Ez az anyag első pillantásra úgy néz ki, mint a fa, ám azzal ellentétben alaktartó és nem reped meg.
Rajzolata pedig csodaszép.

Attól tartasz, hogy a bambuszt olyan helyről szerzik, ahol a pandák vacsoráznak? Ezen ne aggódj, ők olyan fajoknál telepednek le, amelyek nem alkalmasak ipari termelésre!

A bambusz az új műanyag

A bambusz eljutott a konyhába
is, ahol nemcsak az ételek elkészítésében, hanem tálalásukban is segít.

Adj neki te is egy esélyt, és válaszd
a műanyag kiegészítők helyett a barátságosabb és környezetkímélőbb bambuszt.