15% árengedmény lámpáinkra a LAMPA15 kóddal | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Bemutatjuk az új Hammel prémium bútormárkát!

Új bútorokat keresel a nappaliba, az étkezőbe, a dolgozószobába vagy az előszobába? Szeretnénk bemutatni neked az új Hammel márkát, amely tartós bútorokat készít egy csipetnyi dán hagyománnyal fűszerezve.

A Hammel márkáról

A Hammel márkát Verner Kristensen és Søren Didriksen alapította 1961-ben, a cég azóta is kiváló minőségű bútorokat gyárt. A márka egyedi darabjai ötvözik a dán formatervezési hagyományokat a modern design filozófiájával. A cég főleg étkezőszékek, asztalok, komódok, könyvespolcok és előszobabútorok kialakítására és gyártására összpontosít.

Mistral kollekció

A Mistral kollekciót 1991-ben tervezték, és az egyes darabokat a mai napig ugyanabban a dániai Hammelben található gyárban gyártják. Időtlen kialakítása miatt ezek a bútorok sosem mennek ki a divatból. A kollekcióban könyvespolcokat, TV-állványokat, komódokat és cipősszekrényeket találsz többféle színben.

Findahl kollekció

A Findahl kollekcióban étkező- és bárszékek közül válogathatsz. Mindegyik tömör tölgyfából vagy bükkfából készült. Az egyedi kialakításuknak köszönhetően ezeket a darabokat könnyen kombinálhatod a helyiség többi bútorával is. Ha szeretnél többet megtudni erről, nézd meg az alábbi inspirációt.

Edge by Hammel

Fedezd fel a tiszta vonalak szépségét az Edge minimalista és multifunkcionális csúcskollekciójával! A szekrények, komódok, asztalok elegáns és légies kialakítása időtlen egyediséget kölcsönöz a belső tereknek.

Az Edge szekrények multifunkcionálisak, ezért kiválóan alkalmasak az előszobába, a nappaliba, az étkezőbe, a bárba és a dolgozószobába.

Nem találtad meg, amit kerestél? Nézd meg a teljes kollekciót!