Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tippek a bohém stílusú nappali kialakításához

Energikus színek, keleti minták és szuvenírek, melyek az egzotikus országok világát idézik. A bohém elemekkel tarkított eklektikus terek színesek, önkifejezők és meglehetősen díszesek, és szinte minden térben jól mutatnak. Csak válaszd ki a megfelelő bútorokat, anyagokat és dekorációkat!

Meríts inspirációt tippjeinkből, melyekből megtudhatod, hogyan alakíts ki egy otthonos nappalit, amiben a szabadgondolkodók és a lazább tagok is jól érzik magukat.

1

Koncentrálj a természetes anyagokra!

A légies hatást könnyen elérheted könnyű, természetes anyagokkal. A fenyőfa kanapé jól passzol a juta puffhoz és a tengerifű kiegésztőkhöz, de a bőr fotelhez és a szőrös kiegészítőkhöz is illik.

2

Válassz kinyitható kanapét!

A variálhatóság (nem csak) a kisebb helyeken jön jól. Ha gyakran hívsz vendégeket, jó ha van tartalék ágyad. Praktikus megoldás a Karup Design Grab kanapéja, amit pillanatok alatt kétszemélyes ággyá alakíthatsz! Csak engedd le a kartámlákat, hajtsd le a háttámlát, és kész is! A vendégek bármikor nálad tölthetik az éjszakát.

3

Vesd be a keleti mintákat!

Egyetlen bohém tér sem az igazi az egzotikus tájak ihlette kiegészítők nélkül. Válassz a mandalák, a virágos vagy állati motívumok és a díszes grafikák közül kedvedre, és ne felejtsd el egy szép szőnyeggel, párnákkal és takarókkal is meglepni magad!

Még több tipp: