Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Change with Bonami: Stílusos női budoár

Hogyan lehet egy tárolónak használt szobát női birodalommá változtatni? Ewa Farne énekesnő családi házába látogattunk el, ahol kiderült, Ewának egészen konkrét elképzelései vannak.

Segítettünk megvalósítani ötletét, így egy multifunkciós, elegáns szoba jött létre, ahol a szépítkezés, a munka és a pihenés is helyet kap. Nézd meg az átalakulást!

„A helyiségnek több funkcióval kell rendelkeznie. Napközben szolgáljon irodaként, ahol a videóimat is leforgathatom.

Ugyanakkor esténként szeretném vendégszobává alakítani, ahol mindenki jól érzi magát és tökéletesen el tud lazulni."

A tárolókkal és elegáns tükörrel ellátott íróasztal remekül funkcionál smink-és fésülködőasztalként. A rendszerezőknek köszönhetően a sminkkészlet is mindig átlátható és kéznél van.

Asztalból sosem elég! Nemcsak a kanapé előtt elhelyezett dohányzóasztal lehet praktikus, hanem egy másik is, oldalt elhelyezve.

A komód nemcsak a fontos dolgok tárolására alkalmas, hanem virágok és egyéb dekorációk elhelyezésére is tökéletes lehet.

Ha szeretnéd kiállítani a stílusos ékszereidet, emlékeidet és a kedvenc könyveidet, válassz nyitott könyvespolcot!

A kinyitható kanapén ülve jól esik az olvasás és gondolkodás, de praktikus megoldás akkor is, ha vendégek szállnak meg nálatok.

A lakástextilek hangulatossá és színessé varázsolják a teret. Egy szép szőnyeg, a párnák éls egy puha takaró csodát művelnek a szobával!

Ne feledkezz meg a minőségi világításról sem! A mennyezeti lámpák mellett padló- és asztali lámpák teszik hangulatosabbá a szobát.

Olvasd el az interjút Lindával, a lakberendezőnkkel, aki még többet elárul az átalakításról!