Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

A Bonami bemutatja: Mesés karácsony. Kié a főszerep?

Karácsonyi kampányunk részeként idén azok felé fordítjuk a fényt, akikre általában nem nagyon figyelünk oda, pedig a legszebb karácsonyi emlékeinkben fontos szerepet töltenek be. Ezért választottuk karácsonyi kampányunk sztárjainak a széket, az asztalt és a kanapét.

Nézd meg karácsonyi videónkat!

Ünnep a csillagok társaságában

A karácsonyi kampányunk fő gondolata márkamenedzserünk, Lucie fejéből pattant ki. Eszébe jutott az emlék, amikor gyerekkorában egy székről egyensúlyozva próbálta a csillagot és a többi díszt a fára aggatni. És felidézte azt is, amikor a család nőtagjai a nagy asztak köré gyűlve készítették a süteményeket, miközben a karácsonyi emlékeikről beszélgettek.

Erre mindannyiunk eszébe jutott legalább egy hasonló emlék. És mit gondolsz, mi az, ami nélkül mindezek nem valósulhattak volna meg?

A szék nélkül, ami segített a kis Lucie-nek a fa feldíszítésében, és az asztal nélkül, ami összehozta a női családtagokat.

Hány emléked kötődik a bútorokhoz?

Belegondoltál már, milyen nagy szerepet játszanak a bútorok az emlékeidben? Egy bútor nem csak egy fadarab, amit arra használsz, amire való. Amellett, hogy otthonod szerves része, egy bútor a kapcsolataidban, megéléseidben és emlékeidben is főszerepet játszik.

Emlékszel nagyapád dohányszaggal átitatott székére? Vagy hogy hogyan ittad a kávét reggelente abból a csészéből, amiből édesapád is gyakran ivott? És arra, amikor az egész család a kanapén ülve bontogatta az ajándékokat, és huszadszor is újranéznétek a Reszkessetek betörőket?

A bútorok mindig ott vannak velünk. Összefogják a családot, és támaszt nyújtanak, amikor szükségünk van rá. Mindennapjaink és a legkülönlegesebb ünnepeink sztárjai.

A bútorok otthonunk sztárjai

Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy olyan bútoraid legyenek, amik otthonod igazi sztárjaiként ragyogó hangulatot teremtenek minden nap.

Főszerepben a szék, ami támaszt nyújt.

Főszerepben az asztal, ami összehoz.

Főszerepben a kanapé, ami kényelmet ad.

Hiányzik még néhány karácsonyi ajándék vagy ünnepi dekoráció? Nézd meg tippjeinket!