Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

A Bonami bemutatja: Mesés karácsony. Kié a főszerep?

Karácsonyi kampányunk részeként idén azok felé fordítjuk a fényt, akikre általában nem nagyon figyelünk oda, pedig a legszebb karácsonyi emlékeinkben fontos szerepet töltenek be. Ezért választottuk karácsonyi kampányunk sztárjainak a széket, az asztalt és a kanapét.

Nézd meg karácsonyi videónkat!

Ünnep a csillagok társaságában

A karácsonyi kampányunk fő gondolata márkamenedzserünk, Lucie fejéből pattant ki. Eszébe jutott az emlék, amikor gyerekkorában egy székről egyensúlyozva próbálta a csillagot és a többi díszt a fára aggatni. És felidézte azt is, amikor a család nőtagjai a nagy asztak köré gyűlve készítették a süteményeket, miközben a karácsonyi emlékeikről beszélgettek.

Erre mindannyiunk eszébe jutott legalább egy hasonló emlék. És mit gondolsz, mi az, ami nélkül mindezek nem valósulhattak volna meg?

A szék nélkül, ami segített a kis Lucie-nek a fa feldíszítésében, és az asztal nélkül, ami összehozta a női családtagokat.

Hány emléked kötődik a bútorokhoz?

Belegondoltál már, milyen nagy szerepet játszanak a bútorok az emlékeidben? Egy bútor nem csak egy fadarab, amit arra használsz, amire való. Amellett, hogy otthonod szerves része, egy bútor a kapcsolataidban, megéléseidben és emlékeidben is főszerepet játszik.

Emlékszel nagyapád dohányszaggal átitatott székére? Vagy hogy hogyan ittad a kávét reggelente abból a csészéből, amiből édesapád is gyakran ivott? És arra, amikor az egész család a kanapén ülve bontogatta az ajándékokat, és huszadszor is újranéznétek a Reszkessetek betörőket?

A bútorok mindig ott vannak velünk. Összefogják a családot, és támaszt nyújtanak, amikor szükségünk van rá. Mindennapjaink és a legkülönlegesebb ünnepeink sztárjai.

A bútorok otthonunk sztárjai

Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy olyan bútoraid legyenek, amik otthonod igazi sztárjaiként ragyogó hangulatot teremtenek minden nap.

Hiányzik még néhány karácsonyi ajándék vagy ünnepi dekoráció? Nézd meg tippjeinket!