Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Change with Bonami: barátságos játszó- és vendégszoba

A népszerű cseh-lengyel énekesnőnek, Ewa Farnának ezúttal abban segítettünk, hogy a sok lehetőséget rejtő, kihasználatlan szobát stílusos és multifunkcionális területté alakítsa.

Hogyan rendezz be egy hangulatos játszó- és vendégszobát egy rendhagyó helyen? Ehhez láthatsz néhány ötletet, és olyan kiegészítőket, amelyek hosszú távon kiszolgálják majd a szoba használóit!♥

A gyerekszobát mindig érdemes több funkcionális részre felosztani:

Szabad tér a játékhoz, egy csendes sarok az olvasáshoz és álmodozáshoz, és egy kanapé a délutáni alváshoz, vagy az ottalvós bulikhoz a kis vendégek számára.

Szerezz be egy nagy, lehetőleg kerekes dobozt, amelybe gyorsan el tudod tüntetni a gyerekek által okozott rendetlenséget a nap végén!

A lejtős falú helyiségekben a beépített szekrények szó szerint aranyat érnek. Játékokat, könyveket, vagy bármi mást is tárolhatsz bennük, amire szükséged van.

Ezért megtartottuk őket, de új festéssel adtunk nekik új életet.

A rendhagyó, lejtős falakkal és mennyezettel rendelkező tér alacsony bútorokat követelt, amelyek mind gyermekek, mind felnőttek számára elég helyet biztosítanak.

Ezért láb nélküli ágyat választottunk a klasszikus 90 x 200 cm-es méretben, hogy még egy felnőtt látogató is kényelmesen aludhasson rajta.

A gyermekek játszószobája nem jelenti, hogy túlzásba kellene vinnünk az aranyos motívumokat. Ewához hasonlóan nyugodtan nyúlj egy játékos színkombinációhoz, és mesefigurák helyett használj például trópusi nyomatokat!

Így a szobát a lakója tovább tudja használni anélkül, hogy folyton újra kellene festeni az aktuális kedvenc mesehősökkel.

A játékszobában a tartós és természetes anyagok kulcsszerepet érdemelnek. Fontos az is, hogy a szőnyeg ne csúszkáljon el, ezért jó döntés venni alá egy csúszásgátlót.

Az ágyneműt organikus pamutból választottuk, követve a többi textilt, amelyek szintén természetes anyagokból készültek.

Hogy zajlott az átalakulás?

Megtudhatod kollégánktól, Natytól, aki segített Ewának a vendég-és játszószoba kialakításában!