Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Álomszobagyár: Babasarok a hálóban

Nóri és párja nemsokára szülők lesznek, és azt szerették volna, ha egy igazán szuper szoba fogadná a picit. Kényelmes, stílusos, nyugodt hangulatú és praktikus térre vágytak. Felkérték ezért az Álomszobagyár csapatát, hogy a hálószobán belül alakítsanak ki egy külön 'babarészleget' egyedi megoldásokkal.

A kisméretű hálóban jó sok helyet elfoglalt az ágy és a szekrény, de Csorba Anita és csapata nem ismernek lehetetlent. Nézd meg az átalakulást, és Anita tippjeiből inspirációt merítve alkosd meg te is álmaid babaszobáját!

Tértágító megoldás

Nórinak és Misunak hamarosan gyermeke születik, és valahogy gondoskodniuk kell a hálóban a csöppség alvóhelyéről is – mindemellett pedig olyan enteriőrt kell tervezni, amelyben a kicsi és a nagyok egyaránt jól érzik magukat. Az elrendezésen mindenképp alakítani kellett, hogy legyen hely a babának. Anitáék a franciaágy elfordításával rengeteg teret nyertek, így könnyedén beilleszthették a stílusos kiságyat.

A rezes-barackos-bézses falfestés bájos babás hangulatot kelt.

Századközepi modern stílus

Az ágy mellé két szuper éjjeliszekrényt választottak Anitáék. A századközepi modern stílust képviselő, letisztult formatervezésű darabok praktikusak, falábuknak köszönhetően pedig melegséget visznek a térbe. A századközepi modern (mid-century modern) az 1950-es évek lakberendezési stílusa. A letisztult, minimalista és egyben játékos, kísérletező szín- és formavilágú bútordarabok ma is osztatlan sikert aratnak.