Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Álomszobagyár: Otthonos albérlet

Szeretnéd otthonosabbá tenni az albérletet, de a főbérlő nem ad engedélyt semmilyen nagyobb változtatáshoz? Ezzel a problémával szembesült Tibor és barátnője is, akik nemrég költöztek össze egy belvárosi lakásban. Radikális változtatások nélkül nem egyszerű úgy átalakítani a belső teret, hogy igazán jól érezzük magunkat benne.

Tiborék az Álomszobagyár csapatához fordultak segítségért, akik örömmel vették a kihívást. Nézd meg, hogyan alakították át Csorba Anitáék egyetlen nap alatt az idejétmúlt bútorokkal berendezett, kissé sötét lakásbelsőt!

EP13:

Stílus az albérletben

A kissé régies bútorok és a sötétebb belső tér remek kiindulópont volt egy látványos átalakításhoz. Anitáék nem festhettek a falra, nem cserélhették le az étkezőasztalt, és a régi kanapénak is maradnia kellett, mégis sikerült olyan nagyszabású változást elérni, hogy Tibor alig ismert rá a lakásra.

Anitáék a régi étkezőszékeket összecsukták, és kagylóhéj formájú, modern formatervezésű székeket tettek a helyükre. Az asztalt pedig egy stílusos terítővel tették világosabbá.