Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Álomszobagyár: Városi dzsungel

Kiszakadnál a városi szürkeségből? Szeretnéd sok-sok növénnyel körülvenni magad? Ezt érezte Liliána is, aki a betondzsungelben él, és szeretett volna egy másfajta, zöldebb hangulatot teremteni otthonában. Nézd meg, hogyan alakította át Csorba Anita és csapata az Álomszobagyár 6. epizódjában Liliána szobáját az urban jungle (városi dzsungel) trend jegyében!

Ehhez nem elég random szétdobálni a növényeket lakás különböző pontjain, stílusosan kell elrendezni őket. Anita kreatív tippjeivel tökéletes hatást érhetsz el te is otthonodban!

Zöld városi dzsungel

Anitáék célja az volt, hogy a kissé kaotikus szobából olyan nappalit alkossanak, ahol Liliána komfortosan érezheti magát zöldellő városi dzsungelében. Az Álomszobagyár csapata azt is figyelembe vette, hogy Liliána a letisztult stílust szereti, két kedvenc színe pedig a menta és a fehér.

Az urban jungle trend jellemzője a sok-sok szobanövény – azonban ahhoz, hogy igazán stílusos legyen a lakás, nem elég a növénykéket
szétdobálni a lakás különféle pontjain.

Ezen a geometrikus polcon, ahogy azt az urban jungle stílus megkívánja, szintén szobanövények kaptak helyet.

A növények nem csak a kaspóban, de a díszpárnán is remekül mutatnak.

Túlélő szobanövének

Te is feldobnád az otthonod növényekkel, de félsz, hogy nem tudod megfelelően gondozni őket? Ha biztosra akarsz menni, akkor válassz olyan növényt, aminek nincsenek speciális igényei. Ilyen például a minimális locsolással vígan eléldegélő Zamia és vitorlásvirág, a törpebors, az extrém gyorsan növekvő szobai futóka és a törpepálma, ami a huzatot ugyan nem kedveli, de szép méretesre is képes megnőni. Liliánánál is
egy hatalmas példány éldegél.

A szokásos virágállványok már eléggé kimentek a divatból – Anitáék ezért szupermenő design lerakóasztalkákat választottak.

Álomszobagyár Csorba Anitával

Csorba Anita az alkotás minden formáját imádja, és célja, hogy alkotásra inspiráljon másokat is. Álomszobagyár című szobaátalakítós sorozatának minden epizódjában csapatával együtt átalakítja egy-egy szerencsés jelentkező szobáját. Ez nem csak azt jelenti, hogy vaktában arrébb tolnak egy-két bútort! Megismerik a szobatulajdonost, és az ő ízlésének megfelelően végeznek el egy nagyszabású, profi átalakítást
egyetlen nap alatt.

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.