Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Álomszobagyár: Modern nappali

Nincs különösebb baj a régi bútoraiddal, de szeretnéd végre modernizálni az otthonod? Csorba Anita és csapata az Álomszobagyár új évadának nyolcadik epizódjában Éváéknál járt, hogy megmutassák, hogyan lehet gyorsan és könnyedén stílusossá és modernebbé alakítani a kissé elavult nappalit.

A legszebb az egészben, hogy ehhez nem is kell lecserélni az összes régi kedvenc bútort! Alkosd meg te is álmaid nappaliját Anita kreatív ötleteivel!

Korszerűbb szoba egy nap alatt

Éváék gyermekeikkel és az ő párjaikkal élnek együtt egy többgenerációs családi házban, ahová még a kilencvenes években költöztek be. Az akkor vásárolt új bútorok többségét nem cserélték le azóta. Most egy kicsit modernebb és korszerűbb nappalira vágytak. Az Álomszobagyár csapata egyetlen nap alatt megújította a szobát.

A szögletes dohányzóasztalt egy kisebb, formás modellre cserélték, amitől légiesebb lett az enteriőr. Próbáld ki te is, ha zsúfolt a nappalid!

Anitáék egy színes fókuszfallal tették vidámabbá az ülősarkot.

Álomszobagyár Csorba Anitával

Csorba Anita az alkotás minden formáját imádja, és célja, hogy alkotásra inspiráljon másokat is. Álomszobagyár című szobaátalakítós sorozatának minden epizódjában csapatával együtt átalakítja egy-egy szerencsés jelentkező szobáját. Ez nem csak azt jelenti, hogy vaktában arrébb tolnak egy-két bútort! Megismerik a szobatulajdonost, és az ő ízlésének megfelelően végeznek el egy nagyszabású, profi átalakítást
egyetlen nap alatt.