Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Egzotikus tájak ihlette bohém étkező

Egy kis kuszaság, kellemes rendezetlenség, különböző színek és minták mixelése, távoli tájak, kultúrák megidézése - többek között ezek a bohém enteriőr jellemzői. Ez a stílus attól különleges, hogy nem léteznek benne szabályok. Mi mégis összeszedtünk néhány vezérelvet, amelyeket követve te is kialakíthatsz egy olyan étkezőt, ami igazán tükrözi bohém lelkivilágodat.

Meríts ihletet tippjeinkből!

Menő patina

A boho belső térben a bútorok és kiegészítők úgy néznek ki, mintha jóval hosszabb történetük lenne, minthogy a lakásba kerültek. Járj nyitott szemmel a bolhapiacokon, vagy külföldi útjaidon! A sötét trópusi fából vagy rattanból készült darabok például máris hozzájárulnak a bohém hangulathoz. Emellett a természetes díszek, egzotikus vázák, szobrok és lámpák is szuperül illenek ehhez a stílushoz.

Boho székek

A rattan szék nemcsak nagyon kényelmes, de egzotikus hatása is van. Könnyűsége ellenére nagyon tartós, ugyanis egy nagyon erős anyagról van szó.

Főszerepben a textúrák

Egy érdekes felületű és különleges szerkezetű asztal túl robosztus lehet, fém lábakkal viszont finomabb benyomást kelt.

Csalj a tükrökkel!

A mandalákra vagy trópusi tájakra emlékeztető dekoratív falitükrök amellett, hogy dekoratívak, vizuálisan növelik és világosítják is a teret.

Struktúrák és színek

A változatos anyagok és a szabálytalan formák harmonikusan működnek együtt, ha színekben összehangolod őket. Például a sötét asztallap és az okkersárga terítő tökéletesen kiemeli a világos tányérokat. A látványosabb darabokhoz pedig célszerű szolidabb evőeszközöket választani.

Fő a természetesség

A meleg és földszínek, mint a barna, a homok és az okker megjelenhetnek nagy felületeken és visszaköszönhetnek a kiegészítőkön is. Az anyagok közül inkább a természeteseket részesítsd előnyben! A boho stílushoz illik például a len, a pamut és a tengeri fű is.

További tippek a hozzád illő étkezőhöz