Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tárold az élelmiszereket profi módon!

Ha szeretnéd abbahagyni az étel pazarlását, vagy megszabadulni pár felesleges kilótól, akkor az ételdobozok és az üvegek feltétlenül segítenek ebben.

A megfelelő tárolás meghosszabbítja az élelmiszerek élettartamát és megőrzi frissességüket. Ezenkívül rengeteg pénzt takaríthatsz meg, mivel nem kell idő előtt kidobnod a megromlott ételeket vagy alapanyagokat. A dobozokban kisebb adag ételeket is előkészíthetsz másnapra, így folyamatosan irányítás alatt tarthatod az elfogyasztott ételek mennyiségét.

Uzsonnás dobozok

Válaszd ki az ideális dobozt, attól függően, hogy milyen élelmiszereket viszel leggyakrabban a munkahelyre vagy az iskolába.

Az egyik doboz ideális a joghurthoz és müzlihez, a másik tökéletes egy salátához. Ne felejtsd el a termoszt sem, ami jól fog jönni a hideg téli napokon.

Élelmiszertárolók

Hogyan válaszd ki az ideális tárolókat? Az alap egy kiváló minőségű, tökéletesen zárható fedél, amely megvédi az ételeket a nedvességtől és a nem kívánatos kártevőktől.

És milyen anyagot és formát válassz? Téglalap alakú ételtárolókkal jobban kihasználhatod a fiókban lévő helyet. A kerek formájú dobozok jól néznek ki egy nyitott polcon. A műanyag viszont kétségtelenül könnyebb, mint az üveg és nem kell aggódnod a szilánkok miatt se. Ideális kisgyermekes családok számára.

Nem találtad meg, amit kerestél? Több, mint 350 doboz és tároló közül válogathatsz!