Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Előtte-utána: Derült égből álomkonyha

Az alábbi projekt a Bonami támogatásával készült, a cseh Prima televízió számára. Az “Álomépítők” c. műsorban lakberendezők nehéz sorsú családok otthonait változtatják át.

A kis Eliška édesanyja, Veronika a koronavírus miatt elvesztette szeretett férjét, Vladant. Barátai segítségének köszönhetően sikerült részben befejeznie a lakásfelújítást, a konyha és az előszoba átalakítására viszont sem pénz, sem energia nem maradt. Tarts velünk és nézd meg, hogyan született meg Veronikáék álomkonyhája!

Befejezetlen felújítás

Amikor Veronika találkozott Vladannal, az szerelem volt első látásra, és ebből a szerelemből nem sokkal később egy kislány, Eliška született. Ám sajnos a covid közbeszólt és végül Veronika egyedül maradt a felújítás kellős közepén. Szerencsére Zuzana barátnője megkérte a tervezőket, hogy segítsenek neki a konyhával és az előszobával.

Egy régi asztal ihlette meg őket, amit Veronika mindenképp meg szeretett volna tartani. Annak érdekében, hogy az antik darabok továbbra is reflektorfényben maradjanak, modern, fehér színű konyhaszekrényt választottak. Kiegyenlítették a görbe padlót, és foltos mintájú csempét raktak rá.

Tipp:

Ha neked is tetszik ez a merész csempézés, de még nem vagy elég bátor hozzá, akkor használj matricákat! Falon, csempén és padlón is remekül mutatnak.

A tervezők egy beépített játék konyhával lepték meg Eliskát, ami egy szekrényajtó mögött rejtőzködött közvetlenül a konyhában.