Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Előtte-utána: Egy panelház teljes felújítása

Az alábbi projekt a Bonami támogatásával készült, a cseh Prima televízió számára. Az “Álomépítők” c. műsorban lakberendezők nehéz sorsú családok otthonait változtatják át.

Két évvel ezelőtt a fiatal Misa életét sorsfordító csapás érte, amikor férje elvesztette a betegségével folytatott hosszú küzdelmet. Egy új élet reményében új lakásba költözött, de a pénze és az energiája is elfogyott a felújításhoz. Renata Pápai és Veronika Haroldová tervezők vállalták a lakás átalakítását. Hogyan sikerült? Most kiderül!

Új lakás egy új életszakaszhoz

A fiatal, szép és okos Misa 2020 januárjában özvegyült meg, férjénél nyolc évvel ezelőtt diagnosztizáltak először rákot. Műtéten esett át, ami után mindent a nulláról kellett megtanulnia, mivel különböző idegközpontok is sérültek a beavatkozás során. Misa végig vigyázott rá és az utolsó pillanatig mellette volt.

Férje halála után környezetváltozásra volt szüksége, ezért Prágába költözött, részben a munka miatt is. Ledecen kapott egy lakást, ami számára az újrakezdést jelenti. Családja segítségével sikerült lebontani a lakás nagy részét és felszedni a padlót.

Nappali "előtte" és "utána":

Otthonos minimalizmus

A tervezők lágy bézs árnyalatú bútorokat és fa dekorációt választottak, ami az egész lakást hangulatossá varázsolja. A fekete színű kiegészítők és bútorok kellemes kontrasztot alkotnak, dinamikusabbá téve a belső teret.

Étkező és konyha "előtte" és "utána":

Különböző elemek kombinálása

A lakás minden helyiségét harmonikusan összekötik az olyan ismétlődő elemek, mint a henger alakú fali lámpák vagy a textíliákon és a fali kereteken megjelenő absztrakt motívumok.

Hálószoba "előtte" és "utána":

Előszoba"előtte" és "utána":

Fürdőszoba "előtte" és "utána":

A gyönyörű eredmény Renata Papai és Veronika Haroldová tervezőknek köszönhető.