Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Engedd, hogy elvarázsoljon a Bobochic kanapék színpalettája!

A kanapé a pihenés és különféle családi összejövetelek mellett a nappali középpontja is. Mérete és elhelyezkedése miatt mindig kiemelkedik a többi bútor közül, színétől és stílusától függetlenül. A megfelelő szín viszont az egész szoba jellegét és karakterét meghatározza.

Meríts ihletet a Bobochic Paris márkából, ami egyedi modelljeivel és változatos színeivel pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy egy kanapé valóban a nappali éke legyen!

Mire figyelj a szín kiválasztásakor?

Ez elsősorban az ízlésedtől és a szoba általános stílusától függ. A jellegzetes szín és minta dominánssá teszi a kanapét, de más színekkel és mintákkal együtt felesleges káoszt okozhat. Emiatt érdemes figyelembe venni a körülötte lévő bútorok, padló és falak színeit.

A szín kiválasztásakor a háztartás minden tagját vedd figyelembe, különösen a gyerekeket és a háziállatokat! A sötét színű kanapén kevésbé látszik meg a szennyeződés, az élénk színek viszont optikailag nagyítják a kisebb szobákat.

2021 legtrendibb színei

Követed a divatot és rajongsz a belsőépítészetért? Akárcsak a Bobochic! Ezért idei színválasztékukban minden 2021-es színt megtalálsz: a sárga, szürke, barna, vörös és bronzszürke kanapékat mind megtalálod a Bonami kínálatában.

Tudj meg többet az idei év legtrendibb színeiről!