Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Énidő Ábel Anitával: Karácsonyi ajándéktippek magadnak

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

A karácsony egyik legkedvesebb hagyománya, hogy megajándékozzuk a szeretteinket. De mi nem tartozunk a szeretteink közé? Semmi baj nincs azzal, ha egy fárasztó nap után meglepjük magunkat akár egy élménnyel, egy apró tárggyal vagy bármivel, amitől boldognak érezzük magunkat. Ábel Anita műsorvezető számára mostanában a pihentető alvás és a túrázás jelenti a legkellemesebb kikapcsolódást, de még lapul néhány praktika a tarsolyában, amiket meg is osztott velünk Pastellmama kreatív blogger csodás fotóin keresztül. Meríts ihletet Anitától és idén rejts el magadnak is valamit a karácsonyfa alatt!

Táska a mindennapokra

“Igyekszem hétvégén aktívan kikapcsolódni, de van, hogy csak ahhoz van kedvem, hogy itthon pakolásszak, az már bőven elég az “énidőre.”

Anita gyönyörű Sofia Cardoni táskája pont egy olyan stílusos apróság, ami tökéletes ajándék lehet saját magunknak. Tárolóinak hála minden elfér benne, ráadásul fekete, ami eleganciát kölcsönöz viselőjének. Mivel táskára szinte minden nap szükségünk van, ez egy igen hasznos ajándék lesz a fa alatt!