Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Tartsd frissen az ételeket vákuumozással!

Próbálsz környezettudatosan élni, de időnként mégis ki kell dobnod a megromlott készételeket, és a hűtő mélyére csúszott zöldségeket? Akkor különösen tetszeni fog az a nagyszerű megoldás, amivel továbbb frissen tarthatók az ételek. Fedezd fel velünk az otthoni étel vákuumozásban rejlő lehetőségeket a Zwilling márka praktikus termékeivel!

Mi kell a vákuumozáshoz?

Az otthoni vákuumozás alapdarabja az újratölthető elektromos vákuumpumpa , amely mindössze 300 g súlyú. Könnyen kezelhető, csendes és használatához nincs szükség semmilyen elektronikus vezetékre. A szivattyú automatikusan kikapcsol, ha eléri a megfelelő vákuum állapotot. Tetszőleges számú, változatos méretű üveg- vagy műanyagdobozt és zacskót vásárolhatsz hozzá, a saját és családod igényeinek megfelelően.

Idővel annyi dobozt vagy újrafelhasználható zacskót is beszerezhetsz, hogy végleg búcsút mondhatsz a nem lebomló és eldobható zacskók és fóliák használatának.

Mik a vákuumozás előnyei?

Akár 5x tovább tárolhatod az ételeket. Ennek köszönhetően nem kell olyan gyakran bevásárolnod, így rengeteg időt takaríthatsz meg. Megőrzi az ételek friss illatát és ízét, így senki sem mondja meg, hogy néhány nappal ezelőtt készült az ebéd. Segít előre megtervezni a heti étkezéseket.

A vákuumozás megakadályozza az élelmiszerek megromlását akkor is, ha nem megfelelően fagyasztják le. A zacskókkal speciális, sous vide módszerrel sült húsokat is készíthetsz. A vákuumozás fél órára gyorsítja a húsok grillezési idejét.

A Zwilling márka még egy olyan mobilalkalmazást is kifejlesztett, amely segít nyomon követni a dobozok tartalmának lejárati idejét a dobozokon lévő QR-kód alapján.

Hogyan tartsd tisztán a dobozokat és zacskókat?

A Zwilling vákuumdobozok, tetők és tasakok nem igényelnek különös odafigyelést. Nemcsak hűtőszekrényekbe, fagyasztókba, hanem mikrohullámú sütőbe is teheted őket. És ami a legjobb, a mosogatógépben is tisztíthatod őket.