Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Bonami tanácsok: Hogyan válasszunk bútorokat a nappaliba?

A funkcionális, szép, kényelmes és a lehető legkevesebb karbantartást igénylő bútorok és kiegészítők kiválasztása még egy szakember számára is nagy kihívást jelenthet. Éppen ezért Linda Povolná, belsőépítészünk néhány bevált tanácsot és tippet szeretne megosztani veled.

Megmutatjuk milyen kritériumokat kell figyelembe venned a tökéletes kanapé kiválasztásánál, hová tedd a stílusos szőnyegeket és melyik dohányzóasztal néz ki a legjobban a nappaliban.

A tökéletes kanapé kiválasztása

Az a kanapé, amelyen az egész család kényelmesen elfér ideális esetben L vagy U alakú. A nagyméretű kanapén az egész család, beleértve a négylábú kedvenceket is, összegyűlhet egy izgalmas filmezéshez. A kényelmes kanapé kiválasztásánál ezeket vedd figyelembe:

• A lehető legmélyebb üléssel rendelkező darabok közül válassz!
• Legyenek magas párnák hozzá a kényelmes pihenéshez.
• Rendelkezzen széles oldalsó kartámaszokkal, amelyeken egyszerűen tárolhatsz kisebb dolgokat: Vásárolj olyan speciális kiegészítőket, amelyeket kifejezetten a kanapék kartámaszához terveztek!

A megfelelő méretű szőnyeg kiválasztása és elhelyezése

A szőnyeg nagyon fontos a nappaliban, mert dekoratív megjelenésével könnyedén felfrissítheted vele a szoba hangulatát. Színében és stílusában mindenképpen meg kell egyeznie a kanapéval, és az is fontos, hogy ellenálljon a mindennapos igénybevételnek.

Vásárlás előtt azt is érdemes figyelembe venni, hogy a kanapé alá, elé vagy esetleg mellé keresel stílusos szőnyeget.

Vendégségben
a Bonami

Érdekel Linda milyen elképzelések alapján rendezte be otthonát? ♥