Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Gáborik Ivana: 5 ok, amiért beleszeretsz a kültéri szőnyegekbe!

Bár egyre gyakrabban találkozunk velük a kerti kiegészítők kínálatában, a kültéri szőnyegek nem igazán tartoznak a legnépszerűbb kültéri kiegészítők közé.

A tagadhatatlan stílusuk mellett rengeteg funkcionális és praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek, ezért biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a szívedhez legközelebb álló darabokat. Fedezd fel kínálatunkat a szlovák bloggerrel, Gáborik Ivanával.

1. Tartós színek

A kültéri szőnyegek színei és mintái nem csak szépek, de rendkívül tartósak is. Leggyakrabban polipropilénből készülnek, amely ellenáll az UV-sugárzásnak, ezért nem kell attól tartanod, hogy a folyamatos napsütés miatt már az első szezon után elhalványulnak.

„Legnagyobb előnyét abban látom, hogy a kis Bellánk több időt tölt kint és a kültéri szőnyeg lett a kedvenc helyünk, ahol együtt játszunk, táncolunk, olvasunk és vacsorázunk. Emellett kellemes tapintású és nagyon könnyen tisztítható.“

2. Időjárástól függetlenül használhatod

Amellett, hogy a szőnyegek megtartják a színüket, bármilyen időjárási körülmény között használhatod, valamint ellenállnak a gombákkal és penészekkel szemben is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a gyakoribb nyári viharok miatt, mert ezek a szőnyegek mindent túlélnek!

„A szőnyeg sokszor elázott már, de még mindig úgy néz ki, mintha új lenne. A 4 hónap alatt a kora tavaszi havazásokat is túlélte!“

3. Bármilyen környezetbe alkalmas

Nyugodtan használhatod csempén, füvön, betonon, fapadlón vagy bármilyen más felületen. A szőnyeg nagyon kényelmes, amikor rálépsz és mindenhol egy szabadtéri nappali benyomását kelti.

„Ez a szőnyeg egy rendkívül praktikus darab és könnyen tisztítható. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.“

4. Egyszerűen tisztítható

Ha bármilyen baleset történik, például kiborul a spagettis tál vagy kilöttyen a vörösbor, könnyen tisztítható egy egyszerű törlőkendővel vagy a "komolyabb" eseteknél a kerti slaggal. Ezután hagyd a szőnyeget megszáradni a napon, és olyan lesz, mint új korában.

„A könnyű tisztítás miatt különösen ajánlom a kisgyermekes szülőknek vagy házi kedvenceket tartó gazdiknak.“

Nem találtad meg álmaid szőnyegét? Ne aggódj, rengeteg darab közül válogathatsz!