Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tippek a gyerekszoba megvilágításához Smooth and Cooking blogger otthonából

A gyerekszoba akkor jó, ha multifunkcionális. Teret kell biztosítania a játékhoz, a lecke megírásához, a játékhoz és a pihenéshez is. E tevékenységek mindegyike teljesen más típusú világítást igényel.

Vess egy pillantást rá, milyen a gyerekszoba Smooth and Cooking bloggernél, és meríts inspirációt tippjeiből arra, hogyan teremthetsz mesés hangulatot a kicsik szobájában mennyezeti, fali- és asztali lámpákkal és dekorációs világítással!

1

Állítható fény

A szoba az állítható mennyezeti lámpákkal egyenletesen megvilágítható, ugyanakkor a fényforrások elforgatásával mindig a szoba kívánt részére irányíthatod a fényt.

2

Fény az ágynál

A kiságy mellé kell egy falilámpa, melynek fénye meg kell, hogy feleljen a gyermek életkorának. A legkisebbeknek elég egy tompább fény, ami mellett könnyen elalszanak, de elég fényt ad az éjjeli peluscserékhez. Az idősebb gyerekeknek pedig már az olvasáshoz ideális lámpára van szükségük.

Bonami tipp:

A kicsik sötéttől való félelmét oldhatja egy állat- vagy autómintás éjjeli lámpa, ami amellett, hogy aranyos dekoráció, hangulatvilágítást biztosít a pihenés pillanataihoz.

"Kisfiam születése óta van egy állatos lámpánk, amit a pelenkacserékhez használtunk. Most az a szerepe, hogy kisfiam, Tobí odaviszi a kiságyához, és bekapcsolja, amikor éjszaka ki akar menni a mosdóba. ”

3

Tanulás és szórakozás

Ha iskolás gyermeked van, nem nélkülözhető a megfelelő asztali lámpa. Válassz állítható karú lámpát, hogy a csemete mindig beállíthassa a fény dőlésszögét. Az is fontos, hogy egyszerre az egész asztal megvilágítható legyen a lámpával. És persze az is jó, ha stabil a lámpa, vannak az asztallaphoz rögzíthető darabok.

Még több tipp: