Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Hagyományos stílusú karácsonyfa

Úgy gondolod, hogy az autentikus karácsonyi hangulatot egy klasszikusan feldíszített karácsonyfa teremti meg igazán? Szerintünk is így van.

Meríts inspirációt a klasszikus karácsonyfadíszek, a szalmából és fából készült dekorációk, üvegdíszek és egyéb kiegészítők kínálatából, melyekkel tökéletes ünnepi hangulatot teremthetsz otthonodban.

Fő motívumok

Nem vitás, hogy a hagyományos stílusban feldíszített karácsonyfán a vörös színé a főszerep, melyet jól kiegészít a zöld, a fehér és a bézs. Természetes dekorációkat, például fenyőtobozokat és szalmadíszeket is érdemes a klasszikus karácsonyfára aggatni, és ne feledkezz meg az apró angyal figurákról sem! Végül pedig jöhet a csillag alakú csúcsdísz!

Retro dekorációk nagyi módra

A karácsony elsősorban a családtagokkal és a barátokkal való találkozásokról szól, melyekhez különleges atmoszférát teremthetsz egy szépen feldíszített karácsonyfával. Ha megvan még a nagyi gömbdíszei vagy egyéb karácsonyi dekorációi közül valamennyi, akkor itt az idő, hogy elővedd őket! Nem baj, ha kicsit giccsesek. Ha nem viszed túlzásba a dolgot, igazán eredeti végeredmény születik.

Illatozó DIY dekorációk

Saját magad által készített, illatos díszekkel is feldobhatod a hagyományos karácsonyfát. Aggass rá például szárított narancsszeleteket vagy a pomelo héjából kivágott állatfigurákat. És persze illatos mézeskaláccsal is díszítheted a karácsonyfád!