Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Hasznos és stílusos kiegészítők mosáshoz

A mosás és a vasalás nem tartozik a legnépszerűbb tevékenységek közé. Tedd egy kicsit élvezetesebbé praktikus és stílusos kiegészítőkkel!

Nézd meg összeállításunkat és találd meg azokat a kiegészítőket, amelyekkel megkönnyítheted a mosással járó feladatokat. Válaszd ki a stílusodhoz legjobban illő szennyeskosarat, vasalódeszkát, szárítót és sok más hasznos kiegészítőt.

1. Szennyeskosarak

A koszos ruháknak a szennyeskosárban a helyük, és a legjobb, ha nem is egy, hanem rögtön két szennyestartót beszerzel: egyet a sötét, egyet pedig a világos ruháknak. Így nem kell mosás előtt hosszasan válogatnod a holmik között.

2. Ruhaszárítók

Ha nincs szárítógép otthon, akkor nem nélkülözhető a ruhaszárító. Kisebb lakásokba ideálisak az összecsukható, akasztós vagy fali ruhaszárítók, melyeket használat után összecsukhatsz, így nem foglalnak el sok helyet. Gyorsabban szárad a ruha ezzel az elektromos ruhaszárítóval. Ha van kerted, szerezz be egy kültéri ruhaszárítót is!

3. Vasalódeszkák

Míg egyesek számára a vasalás a létező legunalmasabb házimunka, addig másoknak kellemes, relaxáló tevékenység. Akárhogy is, mindenképp jobb vasalni egy olyan stabil vasalódeszkán, ami lehetőség szerint konnektorral és kábeltartóval felszerelt.

A vasalással könnyebb, hatékonyabb és kellemesebb lesz a speciális többrétegű pamut vasalódeszka-huzattal . Használatával csak az egyik oldalról kell vasalni a ruhákat, így akár a felére csökkentheted a vasalási időt.

4. Kütyük a mosáshoz

Ha az alapvető dolgok már megvannak a mosáshoz, akkor itt az idő az olyan apróbb extrákhoz, mint a cédrusfa ruhaillatosító, a mosógolyó és a ruhacsipeszek. Szeretnéd egyszerűbbé tenni a hajtogatást? Próbáld ki ezt a  ruhahajtogató segédeszközt !