Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

A könyvespolcok és komódok tökéletes kombinálása

Ha unalmasnak tartod az egységes szekrényeket, válassz eredeti bútorokat, amik kiegészítik egymást, funkcionálisak és egyben kellemes hangulatot árasztanak!

Segítünk kiválasztani stílusodnak megfelelő könyvszekrényeket és polcokat, amiket könnyedén kombinálhatsz egymással ahhoz, hogy egy harmonikus közeget hozz létre.

Válassz egy stílust!

A bútorok kiválasztása előtt fontos meghatároznod, milyen stílusban képzeled el az adott szobát. Ez biztosítja az eredeti, de nem kaotikus végső benyomást.

Előfordulhat, hogy a stílusok keverednek egymással és ez teljesen rendben van. Egy egyszerű skandináv könyvszekrényhez remekül passzol egy bohém fiókos szekrény vagy egy indusztriális polc is. Ennek ellenére érdemes követned azt a képet, amit előre megálmodtál.

Kontraszt az anyagok között

Kerüld az azonos kinézetű vagy szerkezetű tárolókat! A tér túl nehéznek és egységesnek tűnhet általa. Ehelyett összpontosíts inkább az érdekes textúrákra és ne félj kombinálni őket!

Ha például bohém stílusban szeretnéd berendezni a szobát, egy sima felületű fából készült komód és egy rattan vagy juta ajtóval rendelkező szekrény remekül kiegészítik egymást.

További inspirációért nézz körül a Komódok és ruhásszekrények kategóriában!