Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Hogyan válassz asztalt az étkezőbe?

Az étkezőasztalnál mindig zajlik az élet! Akár a pároddal kettesben rendezett reggelikhez keresel egy igényes asztalt, akár nagyobb családi összejöveteleket szerveznél, itt biztosan megtalálod azt a darabot, amire vágysz!

Ebben a részben hasznos tanácsokat és tippeket olvashatsz, amelyek segítenek kiválasztani az otthonodhoz legjobban illő étkezőasztalt.

Első albérletbe

Az első albérleti asztal kiválasztásánál elsősorban az ár a legfontosabb, mivel lehet, hogy csak egy évig lesz szükséged az asztalra. Két ember számára általában elegendő egy 80 x 80 cm-es asztal. Ha nagyobb hely van az étkezőben kerek vagy ovális asztal is választhatsz. Tömör fából készült asztalok helyett válassz az olcsóbb kategóriás, MDF forgácslapból készült darabok közül. Ezeknél az asztaloknál az asztallap préselt fenyőfa forgácsból készül és a különféle felületkezeléseknek köszönhetően elfogadható kompromisszumot kínál a megjelenés és az ár között.

Az összecsukható és meghosszabbítható asztalokkal extra helyeket hozhatsz létre vendégeid számára.

Kibővíthető étkezőasztalok

Saját otthonod berendezésénél az asztalnak nem csak az esztétikai és funkcionális követelményeknek kell megfelelnie. Mivel hosszútávra tervezel ezért a minőségi anyagokból készült darabokat ajánljuk.

Ha sok helyed van az étkezőben nyugodtan választhatsz egy nagyobb méretű asztalt, amely tökéletesen elválasztja az étkezőt a helyiség többi részétől. Ne felejts el legalább 60 cm szabad teret hagyni az asztal és a fal között

A kényelmes étkezéshez legalább 60 x 40 cm-es hely szükséges személyenként.

Hat székhez válassz egy legalább 90 x 160 cm méretű, téglalap alakú asztalt.

Egy tárolóval rendelkező darab hasznos lehet, ha az asztalt iskolások vagy otthonról dolgozó emberek is használják.

Tömör fából készült asztalok

Ha olyan darabot keresel, amely felkelti a figyelmet a belső térben, akkor a minőségi anyagokból készült dizájnos étkezőasztal lesz a megfelelő választás. Nem csak a időtálló, de még a következő generáció is használni fogja!

A tömör fából készült asztalok könnyen a helyiség domináló elemévé válhatnak, ezért érdemes olyan darabot választani, amely más anyagot is tartalmaz, például üveget vagy fémet.

A kerek vagy az ovális asztaloknál nagy helyre van szükséged. Négy embernél legalább egy 100 cm átmérőjű asztal az ideális.

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg teljes kínálatunkat!