Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Hogyan válassz asztalt az étkezőbe?

Az étkezőasztalnál mindig zajlik az élet! Akár a pároddal kettesben rendezett reggelikhez keresel egy igényes asztalt, akár nagyobb családi összejöveteleket szerveznél, itt biztosan megtalálod azt a darabot, amire vágysz!

Ebben a részben hasznos tanácsokat és tippeket olvashatsz, amelyek segítenek kiválasztani az otthonodhoz legjobban illő étkezőasztalt.

Első albérletbe

Az első albérleti asztal kiválasztásánál elsősorban az ár a legfontosabb, mivel lehet, hogy csak egy évig lesz szükséged az asztalra. Két ember számára általában elegendő egy 80 x 80 cm-es asztal. Ha nagyobb hely van az étkezőben kerek vagy ovális asztal is választhatsz. Tömör fából készült asztalok helyett válassz az olcsóbb kategóriás, MDF forgácslapból készült darabok közül. Ezeknél az asztaloknál az asztallap préselt fenyőfa forgácsból készül és a különféle felületkezeléseknek köszönhetően elfogadható kompromisszumot kínál a megjelenés és az ár között.

Az összecsukható és meghosszabbítható asztalokkal extra helyeket hozhatsz létre vendégeid számára.

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg teljes kínálatunkat!