Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Anyagok: Az időtlen tölgyfa

Csodaszép rajzolat és felület, kellemes benyomás első látásra és csupa pozitív tulajdonság. Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni az egyik legkedveltebb természetes alapanyagról, a tölgyfáról. Minden szobába
jól illik, és sokféle stílusú belső tér berendezéseivel harmonizál.

Egy tölgyfa étkezőasztal vagy komód olyan befektetés, mely minden nap örömet ad. Olyan tartósak, hogy több egymás utáni generáció is használhatja őket. Akár egy stílusos bútordarabot, akár tölgyfából készült kiegészítőket választasz, az otthonodban meglesz a helye ennek a gyönyörű faanyagnak.

A tölgyfa tulajdonságai

A tölgyfa sok szempontból kiemelkedik a fa alapanyagok sorából. Nagy sűrűsége miatt rendkívül erős és tartós. Ellenáll a rovaroknak, a gombáknak, a penészgombáknak, és a párás, illetve a nagyon száraz környezetet is jól bírja.

Kiváló tulajdonságai mellett egyedi rajzolata és kiemelkedő szépsége teszi a bútorgyártás kedvelt alapanyagává. Számtalan kiegészítő
és dekoráció is belőle készül.

A tölgyfa soha nem megy ki a divatból

Egy tartós tölgyfa étkezőasztal vagy komód olyan befektetés, amely minden nap megtérül. Nemzedékeken át tart és a kisebb sérüléseket könnyű lecsiszolni. Függetlenül attól, hogy magányos bútorokat vagy apró kiegészítőket keresel, a gyönyörű tölgyfa számára mindig van hely.

További tanácsokat és tippeket itt találhatsz