Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Anyagok: Az időtlen tölgyfa

Csodaszép rajzolat és felület, kellemes benyomás első látásra és csupa pozitív tulajdonság. Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni az egyik legkedveltebb természetes alapanyagról, a tölgyfáról. Minden szobába
jól illik, és sokféle stílusú belső tér berendezéseivel harmonizál.

Egy tölgyfa étkezőasztal vagy komód olyan befektetés, mely minden nap örömet ad. Olyan tartósak, hogy több egymás utáni generáció is használhatja őket. Akár egy stílusos bútordarabot, akár tölgyfából készült kiegészítőket választasz, az otthonodban meglesz a helye ennek a gyönyörű faanyagnak.

A tölgyfa tulajdonságai

A tölgyfa sok szempontból kiemelkedik a fa alapanyagok sorából. Nagy sűrűsége miatt rendkívül erős és tartós. Ellenáll a rovaroknak, a gombáknak, a penészgombáknak, és a párás, illetve a nagyon száraz környezetet is jól bírja.

Kiváló tulajdonságai mellett egyedi rajzolata és kiemelkedő szépsége teszi a bútorgyártás kedvelt alapanyagává. Számtalan kiegészítő
és dekoráció is belőle készül.

A tölgyfa soha nem megy ki a divatból

Egy tartós tölgyfa étkezőasztal vagy komód olyan befektetés, amely minden nap megtérül. Nemzedékeken át tart és a kisebb sérüléseket könnyű lecsiszolni. Függetlenül attól, hogy magányos bútorokat vagy apró kiegészítőket keresel, a gyönyörű tölgyfa számára mindig van hely.

Időtlen darabok a nappaliban

Ki ne vágyna egy tágas nappalira csiszolt tölgyfa parkettával? Ha azonban nem olyan régebbi lakásban élsz, ahol ez adott lenne, attól még élvezheted a tömör tölgyfa nyújtotta luxust.

A tölgyfából készült dohányzóasztal és komód olyan befektetés lesz, ami egész életedben örömet okoz, és kiváló minőségét még a következő generációk is megtapasztalhatják!

A Gazzda tölgyfabútorai

A Bosznia-Hercegovinai márka tömör tölgyfából készíti bútorait, melyek összetéveszthetetlenek, és magukban hordozzák az ország múltját,
és a benne mindenütt jelenlévő természet tisztaságát. A márka bútorait egyedülálló, minimalista arculatuk miatt is imádják annyian.

A cég egyedi bútoraiért számos rangos nemzetközi díjat kapott, többek között a Red Dot Design Awards és az Interior Innovation Award elismeréseket is átvehették.

Tippünk:

Gondoskodj róla, hogy a bútorokat évtizedeken át használhasd.

A port és a morzsákat egy pamut textilíával könnyedén letörölheted a tölgyfa bútoraidról. Ha azonban kisebb karcolások és szennyeződések is vannak a felületükön, vagy szeretnéd elkerülni ezeket, szerezz be egy különleges ápolószer készletetet.

További tanácsokat és tippeket itt találhatsz