Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Bőr: A belső terek királya

Olyan bútorokról álmodsz, amelyek éveken át stílusosak maradnak? Akkor a bőrből készült darabokat neked találták ki! A bőr soha nem megy ki a divatból és elképesztően tartós alapanyag.

Ennek az anyagnak több arca van, egyszerre lágy, elegáns és idővel még szebb lesz. Tekintsd meg kollekciónkat és szerezd be álmaid bőr bútorát!

Miért válassz bőr bútorokat?

A kiváló minőségű, természetes bőrből készült bútorok érintése kellemesebb, mint bármely más anyagból készült terméké. Télen melegen tart, nyáron pedig kellemesen hűti a tested.

Tulajdonságait az allergiás betegek is értékelni fogják: Nem engedi be a port, az izzadságot vagy az egyéb szennyeződéseket a belső kárpitba. A megfelelően kezelt bőr ellenáll a romlásnak, a molylepkéknek és a baktériumoknak. Ezenkívül nem vesz fel semmilyen szagot, ezért kiváló olyan otthonokba, ahol házikedvencek is vannak.

Egy befektetés, amely kifizetődik

Már régóta keresed a tökéletes, bőrből készült bútorokat, de a magas árak miatt többször is meggondoltad magad? A prémium bőrből készült termékekbe fektetett pénz megtérül az évek során. Egy gondosan kiválasztott darabot, akár még a következő generáció is használhat.

Az olcsóbb változatokat újrahasznosított bőrből készítik, amelyet a gyártás során visszamaradt bőrdarabok felhasználásával állítanak elő. Ez az anyag is lehet minőségi, azonban nem helyettesítheti az igazi bőrtermékeket.