Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Ismerd meg legújabb dekorációinkat!

Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítunk a dekoráció kiválasztására otthonunk berendezése közben. Nem is csoda, hiszen ezek a díszek teszik igazán hangulatossá a belső teret és képesek új életet lehelni bármelyik szobába. Vess egy pillantást a Bonami új, egyedi darabjaira!

Festmények, plakátok és tükrök

A festmények kiváló díszei az üres falaknak. A Bonaminál különböző stílusokban találhatsz képeket és plakátokat, amik igazán egyedi hangulatot kölcsönöznek a belső térnek. Az idei év slágerei az absztrakt festmények kecses lekerekített ívekkel és egyszerű vonalakkal, amik biztonságérzetet keltenek bennünk. Ezek lehetnek különböző vázlatok, motívumokra való utalások, de akár fekete-fehér szövegek is.

Amennyiben szeretnéd optikailag növelni a teret, tegyél egy tükröt a falra!

Vázák, szobrocskák és egyéb díszek

A legegyszerűbb módja annak, hogy hangulatossá tegyük a szobát, ha beszerezünk néhány vázát, szobrocskát és virágcserepet. Ezekkel az elemekkel komódot, asztalt, polcot, vagy akár a TV-állványt is bátran díszíthetjük.

Újdonságaink között bőven találhatsz fából készült díszeket, amik melegséget csempésznek az otthonodba. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a fenntartható anyagnak köszönhetően hosszú évekig élvezhetjük kedvenc dekorációnk társaságát.

A kertről se feledkezz meg!

Miért lehetne szép otthona kint élő szobatársaidnak is? A gyönyörű madárházak, etetők, illetve a lepkéknek és a bogaraknak szánt házikók játékos kültéri dekorációként is szolgálhatnak, amikbe egészen biztosan beleszeret a környék összes cinegéje!

Egy igazán nyugtató közeg megteremtése

A gyertyák egészen csodálatos erővel rendelkeznek. Bensőséges légkört hoznak létre, ami megnyugtatja elménket egy kemény munkanap után és gyönyörűen finomítja a belső teret. Tekintsd meg az Ego Dekor szépségeit!

Még nem találtad meg a neked való dekorációt? Fedezd fel több, mint 3 000 díszünket!