Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Klasszikus karácsonyi étkező Ábel Anitánál

Az ünnepi dekorálásból kár lenne kihagyni a közös karácsonyi időtöltések fő színterét, az étkezőt - és miért ne kaphatna helyet akár a feldíszített karácsonyfa is itt? Az étkezőbe igazán jól illik a klasszikus karácsonyi stílus, ami ahelyett, hogy leuralná a teret, finoman teremti meg az ünnepi atmoszférát a fehér, a zöld és a piros színek ízléses kombinálásával. A népszerű színésznő és műsorvezető, Ábel Anita is a kevesebb több elvét vallja a karácsonyi dekorációk terén.

Egyszerűen szép

"Nagyon szeretem a karácsonyt. Mivel a párom olasz, így követve az ottani szokásokat, mi már december 6-án felállítjuk a karácsonyfát. Így sokkal többet tudunk megélni az ünnepvárás hangulatából.

A letisztult, puritán dolgok állnak hozzám közel. Számomra az egyszerű, hagyományos dolgok adnak harmóniát, így egy-egy fenyőág és alma is nagyszerű asztali kiegészítő lehet nálunk. Igazi ünnepi hangulatot adnak még a kopogtatók, a gyertyák és egy-egy szép ünnepi virágcsokor vagy mikulásvirág."

Örök kedvencek

“Karácsonykor a szűk család nálunk jön össze és igyekszünk mindenki kedvencét elkészíteni. Mivel a feltöltődésen van a hangsúly, nem ragaszkodunk a szigorúan vett, klasszikus ünnepi menühöz. Ennek ellenére vannak örök kedvencek, amik nem maradhatnak el. Talán édesanyám töltött káposztája nélkül elmaradna a szenteste, de nagy kedvencünk a klasszikus húsleves is, amit én készítek el. Aprósütikből nálunk sosincs hiány. Olasz párom lévén pedig állandó szereplővé lépett elő a panettone, Itália kedvenc ünnepi kalácsa is, Lucával együtt lelkesen faljuk a szeleteket.”