Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

A legjobb segítők az intelligens konyha takarításhoz

Kevesen gondolnak úgy a takarításra, mint élvezetes kikapcsolódásra. Ez nem is csoda, viszont lehet sokkal kellemesebbé tenni! Csak szerezd be a megfelelő takarítóeszközöket, kiegészítőket és praktikus segítőket, és minden olajozottan megy majd. Összegyűjtöttük neked a legokosabb darabokat, amelyek mellett nem érdemes elmenni.

Hatékonyan és "fájdalommentesen"

Úgy érzed, sosem érsz a rendrakás és a takarítás végére? Vagy ahogy végzel, nem sokra rá kezdheted is előről, mert a kosz és a káosz kezdi átvenni a hatalmat? Akkor lehet, hogy valami hiba csúszott a rendszerbe!

Lehet, hogy rossz minőségű, ergonómiailag nem megfelelő takarítóeszközöket használsz. További ok lehet, ha a tárolás nincs jól megoldva, és emiatt nagy a kuszaság a fiókokban, munkalapokon, polcokon és asztalokon.

Szerencsére mindez könnyen és gyorsan megoldható!

Edényszárító

Gazdaságos, sok edény elfér rajta, elfér a sarokban és összecsukható. Egy jó edényszárító képes könnyedebbé tenni a mindennapokat.

Kefék, mosogatókészletek

Szerezz be néhány kefét, melyekkel sokkal könnyebb mosogatni, mint szivaccsal! Csak az aranyszínnel díszített porcelánokkal és üvegekkel bánj óvatosan!

Tiszta padló

A hosszúnyelű lapát megakadályozza, hogy a hátad megfájduljon a sok hajolgatástól.

Fa a konyhában

Komposztálás a városban

Fáj a szíved, amikor egy nagy tálnyi zöldség- és gyümölcshéjat dobsz a kukába, mikor készíted a vacsit?

Az elegáns komposztáló edényekkel könnyedén komposztálhatsz lakásod konyhájában! Ezzel teszel valamit a környezetért, az elkészült komposztot pedig meghálálják a szobanövényeid, ha a virágföldjükbe kevered.

Praktikus szervezettség

Mi lenne, ha nem kellene többet újra meg újra átpakolni a dolgaidat?
Ez nem is egy irreális kívánság.

Szánj némi időt arra, hogy kifinomult tárolási és rendszerezési megoldást találj a gyakran használt eszközöknek és tárgyaknak. Ha ez megvan, sokkal könnyebb dolgod lesz, mint eddig.

Felfüggeszthető polcok és tárolók

Használd ki velük a lehető legtöbb helyet a konyhádban!