Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Kültéri karácsonyi dekoráció Pataki Lilinél

Korábban inkább csak az amerikai filmekben láthattunk karácsonyi fényekben úszó házakat és kerteket, de ma ezt már bárki könnyen megvalósíthatja a saját otthonában. Idén te is szeretnéd az ünnepek idejére feldíszíteni otthonod bejáratát, a kertet vagy az erkélyt? Inspirálódj Pataki Lili, lakberendező otthonából, és alkosd meg álmaid kültéri karácsonyi dekorációját!

Hangulatos fények kültéren is

"Mindig is a meleg, sárgásabb fényű világításokat szerettem, számomra ez az, ami igazán hangulatos és elegáns. Az ajtóra már november elején kikerül a koszorú, melyet a már megszokott díszeinkkel díszítünk fel, ezzel kezdünk el az ünnepekre hangolódni. Mivel egészen kicsi korom óta díszítjük a házat, így sok dekorációnk van, mégis szeretek minden évben vásárolni 1-2 újdonságot."

Bonami tipp: Te magad is készíthetsz természetes anyagokból karácsonyi koszorút. Nézd meg, hogy készül a koszorú lépésről lépésre!

Fényfüzérekből sosem elég

"Szeretem a fényeket, szerintem ezek teszik igazán hangulatossá egy kuckós téli estén a teraszt, karácsonykor pedig biztosítják azt a hangulatot, amelyet a filmekben is látni szoktunk. Bár sok fényfüzért és kiegészítőt használtam idén, mégsem érzem azt, hogy túl sok lenne. A dekor úgy lett kitalálva, hogy bármely fényforrás bármikor külön lekapcsolható legyen és még úgy is elegendő fényt és kellemes hangulatot árasszon."

Bonami tipp: Hozd karácsonyi hangulatba fényekkel a teraszt és az erkélyt! A fényfüzéreket tekerheted a korlátra, de a mennyezetet vagy az erkélyajtót is megvilágíthatod velük.

Praktikus asztali dekorációk

“Idén az asztali dekorációk a kedvenceim, szerintem nagyon feldobják a terítéket és igazán hangulatossá teszik az asztalt, ami nálunk az este központi részre. Nagyon praktikusak az asztali elemes dekorok, mint például a gyertya, hiszen csak közelről látszik, hogy nem igazi, viszont nem kell attól aggódni, hogy a viasz a terítőn landol. Ugyanígy az üvegben lévő fénysor is nagyon megdobja az asztali terítéket. Mivel ezek elemmel működnek, így a vezetékek eltakarása sem fog gondot okozni - ez kültéren amúgy sem lenne egyszerű".