Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Így teremts hangulatos otthont a feng shuival

Az új év új kezdetet hoz. Akkor is, ha az otthonodról van szó. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rohannod kell új bútorokat vagy kiegészítőket vásárolni. Néha elég annyit tenned, hogy valamit áthelyezel, átrendezel vagy egyszerűen továbbadod másnak. Hirtelen azon kapod majd magad, hogy jobb érzés otthon lenni.

Összeállítottunk néhány tippet, hogyan rendezheted át otthonodat a feng shui szerint , hogy még hangulatosabb legyen.

Feng shui a hálóban

1. A hálószobákba a feng shui az olyan természetes anyagokat javasolja, mint a len, a gyapjú, a fa vagy a tengerifű. A halvány és földes színek az ideálisak.

2. A minimalista dekoráció teremt harmóniát a hálóban. Egy szobor, váza vagy egy festmény egy letisztult keretben éppen elegendő.

3. Ne tegyél tükröt a hálószobába az ággyal vagy az ablakkal szemben. A feng shui szerint a tükröződések megzavarják a nyugodt alvást.

4. Éjjeliszekrényt az ágy mindkét oldalára javasolt tenni, de ne pakold tele őket. Elég egy lámpa , egy könyv és egy illatgyertya.

Feng shui a nappaliban

1. A biztonságérzet fokozza, ha a kanapé az ajtó felé néz. A feng shui a nappaliba az olyan meleg és lágy színeket javasolja, mint a krém, a barna és a narancs, mert ezek segítik a kommunikációt.

2. Vigyél életenergiát a nappaliba szobanövények segítségével, különösen a lekerekített levelűek a jók erre. Ha kevés a hely, használj fali és függőkaspókat.

3. Ha jól helyezed el, akkor egy tükör tágasabbá és világosabbá teszi a teret. Halvány fényekkel és illatgyertyákkal kellemes légkört teremthetsz.

4. Milyen dekorációt javasol a feng shui a nappaliba? Válassz egy szép képet, ami kellemes érzéseket ébreszt benned!

Feng shui a fürdőben

1. A fürdőben alapvető fontosságú a rend, melyet fürdőszoba rendszerezőkkel érhetsz el. Bambusz kiegészítőkkel és természetes anyagokból készült elemekkel hangulatos fürdőszobát teremthetsz.

2. Világítsd meg jól a tükröt a fürdőszobában, lehetőleg napfénnyel. Világosabbá teszi a teret és optikailag tágítja.

3. Ne felejts el szobanövényeket tenni a fürdőszobába. A feng shui azt javasolja, olyanokat válassz, amelyek szeretik a magas páratartalmat.

4. Ellensúlyozd a fürdőszobában uralkodó víz elemet fa vagy agyagkerámia kiegészítőkkel .

Tetszenek az ötleteink? Fedezd fel legújabb, stílusos bútorokkal és kiegészítőkkel teli inspirációinkat!