Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Vendégségben a Bonami: Mid-century fürdőszoba

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Évek óta a lakberendezés szerelmese a Scraperka bloggere, Annie Dominik, épp ezért nagyon pontos elképzelései voltak saját fürdőszobája berendezésekor. Egy olyan tágas teret kívánt megalkotni, ahol a klasszikus és minimalista darabok találkoznak egymással.

Vágyott rá, hogy otthona wellness fürdője legyen a szoba, amit fehér kerámia, tömörfa és fém elemek kombinálásával hozott létre. Egyedülálló, mid-century stílusú belső tér született, melyben a hab a tortán a különleges radiátor és az aranyozott retro csapok.

Mid-century fürdőszoba

Annie fürdőszobájában nincs helye véletleneknek. Itt minden alaposan átgondolt. Az egyszerű színeknek hála az aranyszínű elemek ellenére is nagyon légies az összhatás. A klasszikus falburkolatok és a fekete-fehér padló szintén tökéletesen összeillenek. Jelentős szerepet játszanak a rattan és fa elemek is.

Úgy élem meg, hogy van egy saját otthoni gyógyfürdőm. Esténként gyertyákat gyújtok, beteszem a kedvenc zeném, és illóolajakat adok a vízhez. Van, hogy teát, bort vagy egy könyvet is magammal viszek a kádba, és máris a mennyországban érzem magam.

További tanácsok és tippek a fürdőszobádhoz: