Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Mire használd a komódot az egyes szobákban?

Lehet, hogy eddig azt képzelted, a komódnak csak a hálóban, és a nagymama rusztikus házában van ott a helye. Ám ez a bútordarab multifunkcionalitása miatt minden szobába praktikus választás. Csak válaszd ki, melyik helyiségbe milyen stílusú és funkciójú modellre van szükséged.

A nappaliban: Szuper hely a tévének

A komód a nappaliban a szórakozás és a játék központi helye lehet. Válassz egy alacsony, hosszú komódot, ami kiváltja a TV-állványt!

A zárt fiókók elrejtik az összes kábelt, töltőt és kézikönyvet, a nyitott polcokon pedig bőven jut hely a társasjátékoknak.

Az étkezőben: A teríték és a legjobb italok helye

A magasabb komódok ideálisak a poharak és tányérok tárolására. Az üvegezett bútordarabok mindig látni engedik a legszebb darabokat, mégis rendezetté teszik a teret.

Az evőeszközöket, szalvétákat és a többi tányért a fiókokban is tárolhatod. Az alacsony és hosszabb komódok a kávé és tea szertartásokhoz ideálisak az étkezőben. A teáskanna legyen a komód tetején, a többi tea készítő eszköz és a csészék pedig a fiókókban.

A gyermekszobában: Játékok rendezetten

Az elbűvölő gyermek komódokban rengeteg hely jut mindennek, amire csak szükségük van a kicsiknek. A tetejére kitehetitek a kedvenc plüssállatokat és babákat, az autók, labdák, puzzlek és egyéb játékok pedig mehetnek a fiókokba!