Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Monbento snack dobozok és ételhordók

Nem kell feladnod az étkezési szokásaidat még akkor sem, ha az irodában vagy az iskolában ebédelsz! A francia Monbento termékei stílusosak, kiváló minőségűek, fenntartható anyagokból készültek és használatukkal Te is hozzájárulhatsz a műanyaghulladék csökkentéséhez. Szerezz be néhány dizájnos snack dobozt, ételhordót és termoszt!

A márkáról

A Monbento márkát a japán "Bento" dobozok ihlették, ezeket adaptálták a nyugati gasztronómiai viszonyoknak megfelelően. A márkát Emilie Creuzieux és Fabien Marret páros hozta létre és praktikus termékeit környezetbarát eljárásokkal készítik.

Snack dobozok

A stílusos snack dobozok kiváló minőségű, fenntartható anyagokból és Soft Touch felületkezeléssel készültek. A két légmentesen záródó résznek, a kivehető mártástálnak és a rugalmas pántnak köszönhetően az elkészített ételek nem sérülnek meg.

Táskák snack dobozokhoz

A Cocoon táskát úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az eredeti snack dobozhoz. A Slim Box evőeszközkészlet és a hűtőpárna biztosítja a biztonságos és rázkódásmentes szállítást. Ez a táska természetesen a már meglévő dobozaidra is illeszkedik.

Ételhordók

A Monbento Element snack doboz ideális társ kirándulásokhoz vagy hosszú külföldi utakhoz. A kialakításának köszönhetően, akár 10 órán keresztül is képes melegen tartani az ételeket és praktikus méretének köszönhetően szinte alig foglal helyet egy hátitáskában.

Termoszok

A munkahelyeden, az iskolában és a hegyi túrákon is jó szolgálatot tesz a rozsdamentes acélból készült duplafalú termosz.

Az acéltermosz akár 12 órán át hidegen vagy melegen tartja az italokat. Extra tartós, minőségi és biztonságos anyagokból készült. A biztonsági gombnak köszönhetően gond nélkül tárolhatod a táska vagy a hátizsák alján is.

Palackok

Jó, ha mindig van nálad innivaló, akár az irodában, az iskolában vagy az edzőteremben vagy. A Monbento Positive palack nemcsak elegáns, de környezetbarát megoldás is egyben. Egy újrafelhasználható üveggel évi átlag 150 műanyag palackot spórolhatsz meg.

Uzsonnás dobozok gyerekeknek

Kompakt és megbízható. A Monbento Tresor snack doboza ideális társ ebédszünetben. Fedél nélkül a mikrohullámú sütőbe és a mosogatógépbe is teheted.