Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Szereld fel otthonod a Curver márka termékeivel!

Te is úgy érzed, hogy lehetne egy kicsit tágasabb az otthonod? Nem kell azonnal egy nagyobb lakáson gondolkodnod. Elég, ha praktikusan rendezed be a rendelkezésre álló belső tereket. Ebben segítenek az új Curver márka praktikus és nagyon tartós műanyag kiegészítői!

Szennyeskosarak

Minden háztartásban van legalább két szennyeskosár - az egyik a koszos, a másik pedig a tiszta ruhákhoz. Leggyakrabban a fürdőszobában a mosdó alá rejtjük őket, hogy ne legyenek szem előtt, de egy szép és jól megválasztott szennyeskosár, akár a szoba díszévé is válhat!

A Curver márka műanyag kosarai nem csak stílusosak, de nagyon könnyűek is. Válaszd ki a szívedhez legközelebb álló darabot!

Tárolódobozok és kosarak

Azon gondolkozol vajon miket lehet tárolni ezekben a dobozokban és kosarakban? Egyszerűen bármit! Például szezonális ruhákat, sapkákat, kesztyűket, sálakat vagy az állandóan szanaszét heverő gyerekjátékokat, magazinokat, irodaszereket és konyhai eszközöket.

Hulladékgyűjtők

A Curver márka praktikus szemeteskosarakat is készít (nem csak) a válogatott hulladékok számára. A hulladékgyűjtők különböző színűek, így még a gyerekek is könnyen tudják, hova kell dobni a műanyagot és hova kell gyűjteni a papírt. A műanyagnak köszönhetően könnyűek és hosszú évekig kitartanak.

Kisállat kellékek

A márka nem feledkezik meg a házikedvencekről sem. Szerezz be négylábú barátodnak egy kényelmes kiságyat vagy egy praktikus szállítókosarat!

A minőségi műanyagnak köszönhetően, ezek a kiegészítők gyorsan és könnyen tisztíthatóak. Egyszerűen mosd le folyó víz alatt, töröld le és néhány percen belül a házi kedvencek ismét használhatják!

Nézd meg a Curver márka teljes kínálatát!