Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt! Lépj be a Bonami világába és szerezd meg az első vásárlás után járó, akár 1 750 Ft kedvezményt!
  • Minden nap új ötlet és inspiráció
  • 1 750 Ft hűségpontokban első vásárlásod után
  • Mentsd el a legjobb termékeket a Kedvencek közé
vagy
Belépés Facebook fiókkal
Figyeljük helyetted!

Termékfigyelés bekapcsolva:: A nevű termék mostantól figyelve van!

Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! Ha szeretnéd, megváltoztathatod a termék figyeléséhez kapcsolt email címet, illetve a termék figyelését is lehetőséged van deaktiválni. Megváltoztathatod a figyelmeztetéshez kapcsolt email címet.

Ok
Figyelés kikapcsolva

A termék figyelését kikapcsoltad. Ha továbbra is szeretnéd figyelemmel követni, itt tudod újra aktiválni a figyelést.

Ok

Valaki megelőzött!

Sajnáljuk, de valaki megelőzött! :-( A terméket már valaki megvette! Bekapcsolva hagyjuk a termékfigyelőt, hogy legközelebb véletlenül se maradj le róla! Amennyiben már nem szeretnéd figyelni a terméket, deaktiváld a figyelőt! deaktiválás.

Ok

Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Skandináv ihletésű modern étkező

Egyszerűség és könnyedség - ezekkel a szavakkal írhatunk le legjobban egy skandináv étkezőt. A letisztult vonalaknak, minimalista bútoroknak és dekorációknak köszönhetően ez a stílus több mint ideális kisméretű helyiségekhez.

Meríts ihletet tippjeinkből, és lehelj skandináv stílust az étkeződbe!

Bonyodalmaktól mentes

Egy tipikus skandináv étkezőben a természetes alapanyagok dominálnak, közülük is főleg a fa. Az egyes darabok kiválasztásakor koncentrálj a letisztult formákra, a minőségi anyagokra és a pontos kivitelezésre! Finomabb benyomást keltenek a lekerekített vonalak. Hogy barátságosabb és kényelmesebb legyen az étkező, a fát fém elemekkel és világos színekkel kombináld!

Egyszerű elegancia

Asztalok és székek esetén bízz a legegyszerűbb formákban, és egy semleges palettában! A fekete, a szürke és a krémszínnel tökéletes alapot teremthetsz a merészebb elemekhez és színekhez.

A lakberendezők kedvenc trükkje

Egy kis lazaságot is vihetsz az ebédlőbe, ha játékosan kombinálod a hasonló alakú, de különböző színű és felépítésű székeket.

Stílusos teríték

A természetes elemek kulcsszerepet fognak játszani a kiszolgálás során. Ne félj a különböző stílusok és anyagok kombinálásától! Ha kiválasztasz egy színpalettát, akkor érdekes hatást érhetsz el egy színesebb elemmel. Például a kerámiából készült egyedi tányérok, fekete fém evőeszközök és okker len szalvéták jól kitűnnek a natúr a fa asztallapon.

Ellentétek vonzásában

Egy minimalista készlet teret ad a kísérletezésre. A letisztult formák remek alapot jelentenek a merészebb darabokkal való kombináláshoz.

Mediterrán hatás

Szereted a mediterrán tálalást is? Csak néhány szabálytalan alakú rattan betétre, és kerámiatálra van szükséged, és villámgyorsan kész is a délies hangulat.

Hangsúlyos részletek

Bár az asztalnál maguk a felszolgált ételek érdemlik a legtöbb figyelmet, ne félj dekorációkat is használni! Azért figyelj a mértékre! Ha az étkészlethez hasonló egyszerű formákat, anyagokat és árnyalatokat választasz, nem lősz mellé. Válassz olyan vázát, ami nem zavarja a szemkontaktust!

Kiegyensúlyozott paletta

A színek kiegyensúlyozott arányai miatt érdemes követned az úgynevezett 60 - 30 - 10 szabályt! A legnagyobb felületet — nagyjából 60%-ot — egy semlegesebb színnel vagy anyaggal, például a fával érdemes kitölteni. A tér egyharmada kaphat egy kissé markánsabb árnyalatot, a legélénkebb szín pedig a legkisebb arányban —nagyjából 10%-ban — kapjon helyet!

Egy kis kékség

A kék árnyalatok a lelki jólét és a kikapcsolódás érzését keltik. Viszont a túl sok kék hideg benyomást kelt és csökkenti az étvágyat. Ezért az étkezőben inkább kisebb felületen használd, és ellensúlyozd meleg elemekkel, például sárga árnyalatú textilekkel vagy fa kiegészítőkkel!

További tippek és tanácsok egy hozzád illő étkezőhöz:

A regisztrációval elfogadod oldalunk Adatkezelési szabályzatát.